babilon -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (11.7.2011 9:10:05)
|
olaaaa dembeljuce ;D evo mene, opet, na poslu :))) a joj brate mili sto ovaj vikend ima malo dana to je nevidjeno! uh! da barem starta u cetvrtak kao priprema za petak i sub i ned... al haj :))) kod mene stancic skoro pa sredjen, cijeil vikend radili, ja peglala, necete vjerovati ali SAV SAV SAV ves je opran i ispeglan, i to oni podmetaci kuhinjski sto su se vukli danima a nikako ad se operu, e i njima sam dohakala ;))) danas jos par stvarcica rasporediti i eto gaaaaaaa... Jucer sam popila jedan apaurincic, doktorica mi je dala, cisto sto su me ledja pocela boljeti pravo i kontam odoh ja njega popiti pa da legnem posilje podne, tako i bi, bas mi je prijao... Sinoc mi moja bebica nije dala da pajkim, ja na desnu stranu a on udara li udara, prebacim se na lijevu opet udara li udara, uh ;)))) e reko necu ti sad popustati, ako sad krenem gotova asm kad se rodi ;))) Inace, nisam vam rekla, a mozda i jesam, bebica mi je teska 760gr!!!! a 26+2 je sedmica, hihihihi... Eto ga, od mene cmokica svima odoh citati sta ste pisali...
|
|
|
|