Ivanaiva1 -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (13.7.2011 13:34:23)
|
IZVORNA PORUKA: Gift Ivanaiva, moze se s bebom izlazit po zimi, ali je ne vjerujem da cu to cesto, jer nemam bas gdje a ne planiram zimovanje..[sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] meni se iskreno najvise i svidaju kolica 3u1, a citala sam ovdje da se zenicama to bas i nije isplatilo, jer onu kosaru nisu koristile..pa sad ne znam ni ja, ja sam kontala, posto moji roditelji kupuju kolica za unuka, uzet chiccova 3u1, kvalitetna su i mogu ostat i za dr. bebu abd...al vidjet cemo jos... krevetac drveni u svakom slucaju..onaj putni uzet kad beba bude veca, i stavit u dnevnu da se moze tu igrati...a sad ne znam da li bi uzimala onu komodu za presvalacenje i da li je uzet s kadicom ili ne..imamo sobu za bebce i planiram je onako pravo srediti, al svakako ce beba prvih mjeseci bit s nama u sobi, pa ne znam trebali mi uopste ta komodica... Animgical, drago mi je da je bila lzna uzbuna.. ma vidjet ću još, obići ću još kolica i krevetića, pa skontat, i ja sam u dilemi što se tiće kadice i komodice, kontala sam onu aluminijsku kadicu s onim za presvlaćenje gore ili onaj dodatak za akdu al ni sama ne znam. Komodica mi ne treba jer imam dovoljno ormara i amer. plakara pa mi je to bacanje love, mada se svaki put razbolim kad vidim te sve silne stvarčice za bebe šmrc :-( najradije bih svašta nešta kupila
|
|
|
|