enči80 -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (17.7.2011 11:39:40)
|
Haj [sm=nosecka.gif] Prvo da čestitam rođendan pahuljici_25:Sretan rođendan[sm=rozica.gif][sm=sloncek.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif] Animagical kako si jutros? Bila sam jučer kod dr.,uglavnom prvog avgusta idem da skidam serklažu a doktorica mi kaže da bih po zrelosti posteljice mogla dočekati i termin jer mi je ta ista zdrava kao da sam tek trudna[sm=smiley29.gif] ali su zato glave od obje bebe toliko nisko da ih bukvalno osjetim na izlazu pa bi mi to moglo ubrzati porod.Bebe,mašaAllah[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif],jedna teška 1950gr a druga 1850gr,spol će biti iznenađenje kao i činjenica da li su identični ili različiti jer su bili leđima okrenuti i nije ništa mogla drgo da vidi.Mama je 11kg u plusu[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif],još da nema ovih nogu-buhtlica bilo bi i manje[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]Palachinken rado bih vam stavila sliku ali se ništa ne vidi tako da nema smisla.Hvala svima koje ste mi jučer zaželjele sreću[sm=bravo.gif] Kako su JelenaT i Selma?Ostale,nadam se da se rashlađujete na sve moguće načine[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|