Bebica11 -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (18.7.2011 19:19:39)
|
Smirila sam se, moj muz je straaaasno saburli. Nije se uopce iznervirao. Kaze- nemoj sreco, valja nam opet ici njima, sta god zatreba. Pa kad skontas i jest tako.Helem smazala 2 kukuruza, i sladoleda i odmah mirnija[sm=smiley36.gif]....a moram priznati da me od nerviranja i zigucnulo u stomaku odmah sam se natjerala da se smirim Semice mm je informaticar pa ga salju po drugim drzavama, pravi tamo sistem, pravi ovamo a o BiH da ne govorim, znala sam biti bolesna i krvariti a njega nema 15 dana, pa ja kod mame. Al eto neki se projekti zavrsili. Spominju mu Baku sad, Azerbejdzan...rekoh mu "samo ti reci svom babi za Baku pa ces vidjeti"[sm=smiley36.gif] a i njegovima se ne svidja to vozikanje tamo-vamo...al eto mm ima neku teoriju da nabije tako dosta referensi i da nauci dosta toga pa da mu kasnije kao lakse bude. A za posao komercijaliste moram ti reci da je od moje naj drugarice muz komercijalista sada. VJERUJ MI momak iz Zenice, dosao zivjeti u Sa s njom...nema veza nema stela PAR PUTA DOBIVAO POSAO PREKO OGLASA...dakle nije uvijek sve namjesteno, sve ovisi kako kome nafaka bude. a i ja sam izgubila posao, doduse nisam bila prijavljena al eto...zivimo od mm plate, hvala Bogu ulete i njegovi nesto, ja svojim roditeljima vodim knjige pa primam nesto novca za to i sve u svemu dobro nam je, ma odlicno hvala Bogu, samo da smo zdravi...meni ne treba ni nov namjestaj ni neke djidje-midje...ove god svakako ne mogu nigdje na more, samo mi je u mislima moja bebica aBd[sm=duda.gif] a ni ja nista nisam kupila nit namjeravam dok ne bude poodmaklo, pa kupice se a i nadobivati toga aBd[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|