Ivanaiva1 -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (20.7.2011 14:08:09)
|
IZVORNA PORUKA: jelenaT Lejla Ka znam ja to sve, ali mi nisu jasni ljudi sa kojima nisam ni na dobar dan, a sebi daju za pravo takve komentare...ali iskreno meni u poslednje vrijeme ti komentari poprave dan [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Ja stvarno ne mislim da sam mlada za dvoje djece, ne mislim ni da sam stara...uopste materinstvo ne vezem sa godinama, vec sa mentalnom zreloscu i spremnoscu oba roditelja da "udome" to malo lijepo stvorenje koje nam promijeni zivot na bolej za 180stepeni. Dok se nisam udala, tj dok nisam rodila Anu putovala sam i proputovala sto neko nije za cijeli svoj zivot, izlazila, lumpovala i sve ostalo sto ide sa tim... toliko sam bila zeljna provoda i putovanja da ljudi iz moje okoline nisu mogli vjerovati kad sam rekla da se udajem, a tek kad sad vide da je drugo dijete na putu svi kazu da to nisam ja, a ja bas mislim da sam to ja... udala sam se jer sam zeljela, kad smo pozeljeli prvo dijete tada smo i radili na tome, kad se rodila Ana pozeljeli smo i drugo i hvala Bogu jos malo i ono ce biti u maminom narucju. Svu svoju ljubav, snagu i vrijeme posvecujem porodici i to me u potpunosti ispunjava i daje volju za sve. ,svaka čast Jelena, cijenim tvoj stav. Ja mislim da niko nema pravo da s epetlja u nečiju privatnost šta nekog boli Q šta radim, još će si uzet za pravo da me pitahju kakav mi je sexualni život, kakve su mi boje gaće, ma d emani me se kome hoću ispričat ispričat ću, ostali sikter :-D a o trudnoći prije braka, ma dajte ljudi u koje razdoblu živimo, pogotovo ako su ljudi godinama skupa, ne znam samo odakle im pravo da to komentiraju :-D a sve nevine bile do ulaska u brak uh jooojjj
|
|
|
|