enči80 -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (25.7.2011 23:53:48)
|
Haj žene[sm=smiley1.gif] Vidim brojno stanje npromijenjeno[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif],Jelena,Selma hajte više da i mi možemo a sramota nas preko reda[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Ja se evo zadeverala oko spremanja odjeće i tih stvarčica i evo mi upravo pregori pegla[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif],tako da me prekid u radu[sm=smiley13.gif] Pitanje za iskusne mame,šta mi treeba za pupkove[sm=smiley36.gif],bivacin i sterilne gaze ,jel to dovoljno??? Animagical drago mi je a i navijam za prirodni porđaj,da smo blizu zajedno bi vrištale[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Selma ko ti je ovaj frajer na avataru[sm=love.gif][sm=love.gif][sm=smiley36.gif][sm=love.gif],kako si ti,vidim da te nerviraju pozivima jesi li,kad ćeš ? To se meni desilo u prvoj trudnoći tako da sam sad pametnija pa samo kažem ima još[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]Ne daj se[sm=smiley31.gif] i samo kuhaj[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Jelena kad čitam tvoj post za svkrvu ja ne mogu da vjerujem da ima i takvih,svaka joj čast[sm=bravo.gif]Ja nemam svekrvu ali zato mm ima maćehu i to zlu maćehu[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]Kako je Ana,vežete li je za krevet? Ciciban meni su pomogle jabuke za kiselinu,pa eto nije ti ni to na odmet probati[sm=smiley1.gif] Gerberka drago mi je za nalaz da je sve ok[sm=smiley1.gif] Čestitke na novim sedmicama,mjesecima i ako je nekome još kakava slatka bila[sm=smiley1.gif] Kako se u vas muževi ponašaju,ovoga mog već spucala trema aja k'o špricer hladna,k'o da mi se ne veli porađati ali zato svako malo idem u wc[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif],istrugaše mi se crijeva.
|
|
|
|