Bebica11 -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (28.7.2011 11:36:43)
|
Jutro zenice Cestitke svima kojima se treba cestitati na novim sedmicama(ne mogu pohvatati, trudnicki glupitis[sm=jezicek.gif])[sm=bravo.gif] jelo sretno danas anice vjeruj da sam imala neki feeling da ce te ostaviti, jer i pored terapije da te tako boli, to treba pod nadzor, i nije bas ni toliko lose gore(pogotovo ako imas svoju dr, moja bila na odmoru[sm=hudicek1.gif]) a upoznas zenica i pokupis koji savjet....ja ih imam i danas par s kojima se cujem i dalje[sm=bravo.gif], al nadam se da ce ti to sanirati i da ces brzo kuci. Sreca pa nisu velike sparine inace je gore bas vruce. Javi nam se sto prije s hairli vijestima[sm=bravo.gif] vidim pola vas je pred porod, hajde hairli da vas ispratimo aBd, a 3.smjena aktivna bila do pola tri[sm=smiley36.gif] meni je sinoc neki pritisak u stomaku bio, tupi....bas konstantan, malo me i zabrinulo, pa sam skontala da kad sam na ledjima imam veci dok sam na boku manji plus prati ga nadimanje, kontam da nije do crijeva...jel iko imao problema s crijevima il sam jedina ovdje???[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|