Bebica11 -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (29.7.2011 15:37:09)
|
Hvala vam zenice[sm=smiley31.gif] ja moram zaista priznati i da ne pazim previse, al se ni prezderavam. Problem je sto kasno doruckujem pa veceramo ja i mm oko 19-20h uvece kad on s posla pa nam nesto skuha. A nekad to bude i przeno, peceno, znaci ne pazim na cemu je kuhano i sta je, raznovrsno jedem al je mozda pokasno i to Meni nije mrsko, ja bih sebi spremala al me strah kad su rekli da mirujem-hocu bas da mirujem, inace bih ja sebi povrce kuhala i manje mastila i slicno.Ovako pustim mm da kuha da bude ono ukusno:) onda sladoledu ne mogu odoliti, to mi je najveci problem al eto, nek je sve ostalo ok, nije meni zbog kila, stvarno se nisam razvalila iako imam 88kg,takva konstrukcija, al vise zbog zdravlja i zbog prirodnog poroda, voljela bih aBd prirodno i da mi je pritisak ok aBd ma hajde, nek je meni bebica ok DAKLE ZENE, SUTRA IDEM PRIVATNO NIDZARI, najvise mi se zuri zbog terapije da mi potvrdi ili promijeni a i da vidimo bebicu moju majenu na 4d [sm=bravo.gif] i da vidim ima li kontrakcija i hocu li nastaviti s apaurinima, il je ovo previse heeej moram vam i ovo ispricati, nakon dr otisla ja u apoteku, i dala ove recepte kaze meni apotekarka "hoce li to biti novine?" a meni smijesno, rekoh- ma trebaju mi ukinuti ovaj lijek, vec je vakat tome, kaze ona-ma ne sekiraj svaka druga danas to pije, vi ste ratna djeca pa se nije ni jelo kako treba itd. ugl nije skontala da sam trudna[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|