Ina86 -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (1.8.2011 11:29:24)
|
IZVORNA PORUKA: Bebica11 IZVORNA PORUKA: Ina86 Mozes tako, nazovi taj broj, to je broj sa UZ i mozes pitati kada je neka od tih dr na UZ, to ti je od 10 do 14h, a dezura je od 14 h. Ja idem u dezure jer mi je lakse sa mm, obicno oko 19 ili 20h samo nazovem svog dr. A kada dodjes gore na salter kod sestrica samo reci da hoces kod te i te dr i nece biti problema nadam se. I meni tako odgovara u dezuru zbog mm, jer nismo se odvajali od pocetka trudnoce, nit sam sjela za volan ovako kriticna[sm=smiley1.gif] hajde probacu ovako sa dezurom iiii molim te iskreno mi reci jel dajes novac svom dr, i da li ce te dr od mene ocekivati novac jer ja cu otici privatno njima i platiti im sta god zamisle al ja koverte ne mogu nosati po bolnicama, jednostavno nisam tako odgojena, takvi mi principi da znam ako me otkace da je zbog toga[sm=smiley36.gif] Protivnik sam koverti, iskreno, a i nisam se dogovorila sa dr da me on porodi tako da nemam namjeru davati novac, samo idem na preglede i stvarno nemam problema, covjek mi sve lijepo objasni, pokaze, ljubazan je, ja otisla kod njega prvi put po preporuci prijateljice kojoj je vodio trudnocu i lijepo rekla da bi ja i dalje kod njega dolazila, i trazila br. telefona, on dao, ne znam da li ocekuje kovertu ili nesto, ali kazem ti skroz je ok a nemam namjeru da dajem ikakve pare... Nadam se da ces uspjeti naci dr, koji ti odgovara. [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|