pauza -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (1.8.2011 15:02:33)
|
IZVORNA PORUKA: jelenaT Meni nije vodila trudnocu... u sesnaestoj nedjelji mi je krenuo porod i imala sam jake trudove, kontrakcije i ona me je primila kad sam dosla na pregled... do tada sam isla privatno kod Hadžiomerovica i tada mi je rekla kao kroz salu placali ste njemu da vam vodi trudnocu trebate i dalje nastaviti placati pa ce sve uredu biti, nesto na taj fazon, onda je nazvala nekog na tel i otisla, a meni poslala specijalizanta da me pregleda i rekla mu da imam bubreznu koliku, sto uopste nije bilo tacno. Posle kad je i Godinjak pogledao me zovnuo je nju i ona je i dalje tvrdila da je bubrezna kolika, a nije bila i tada je opet rekla u fazonu da se u danasnje vrijeme sve placa. Kad sam na porodu bila gore opet je jednom rekla kad me gledala ginekoloski, za sve je kriv vas doktor, ocekivao je novac, ali ko ga danas i ne ocekuje... sad mozda sam ja pogresno skontala, ali ovo su meni bili znakovi da ona ocekuje da ja njoj dam. A znam slucaj ovdje sa foruma jedne mame kojoj je direkto rekla koliko trazi na porodu, ali mislim da je i ova direktno pitala. Sad ne mora znaciti stvarno, ali meni je tako izgledalo. pa nema sumnje, ovo je vise nego ocigledno da ona ocekuje novac, samo vise nisam pametna ni kol'ko ni sta.... svakako ti hvala na informacijama....
|
|
|
|