Bebica11 -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (4.8.2011 16:35:58)
|
Zdravo zene nemam vas vremena citati,poslije cu, samo da se nabrzinu javim danas s GAK-a, potrefio me na uzv dr Boris Nikulin i MORAM VAM RECI ne znam jel inace tako ljubazan da mi je bilo prijatnije kod njega na GAK-u nego kod moje dr privatno pogledao me, nema kontrakcija hB,znaci da nastavim s terapijom, rekao je da me dobra doktorica vodi i da sam napravila dobar izbor dr[sm=zmeden.gif] al da joj ne govorim da sam bila kod njega(izgleda da je ona malo osjetljiva i teska osoba jer mi je to 2 puta ponovio da joj ne pokazujem njegov nalaz al da je dobra dr), rekao je da imam urinarnu infekciju i da pijem brusnicu, litar dnevno ANALIZIRAO MI JE DETALJNO NALAZ i za ono alt i ast me pitao i za pritisak i posto mi je bio 130 a inace je prirodno nizi 110 rekao je da moram povesti racuna i da svake sedmice 2 puta mjerim pritisak i te podatke odnesem svojoj dr i da joj ukazem na to, a nju hvali da je dobra i da rade cesto u timu rekao je za zeljezo da se ne uzimaju dodaci i da mi nista ne treba, i da samo pijem prenatal smirio me, objasnio sve fino na uzv, pupcana je bila medju nogicama, tako da sam PREZADOVOLJNA KAKO ME PRIMIO jos nisam njegov pacijent i rekao da nastavim ginipral istu terapiju i bez napora [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za dr Nikulina
|
|
|
|