Bebica11 -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (7.8.2011 11:28:37)
|
zdravo zenice Manite se mazenja dok vam cove poste eh eh[sm=smiley36.gif]...meni bas dobro doslo da posti da mu ne bi naumpadalo, a od zadnjeg pregleda me pita sta je dr rekla za keks[sm=smiley36.gif],rekla sam mu-nista al ne naumpada mi pod terapijom protiv kontrakcija keks, i eto...sad sam mirnija dok se posti,al i meni nije lahko, imam nocne more[sm=smiley36.gif], trazim krevet ovo ono, sakrivam se od ljudi sa mm, istjerujem goste iz kuce da bi ostali sami i tako...al necu da rizikujem, kad udjem u 9. onda cu se opustiti aBd[sm=jezicek.gif] Mi evo sinoc imali lagan iftar, ja sam samo malo s njim jela, onda sam se natjerala na teraviju da se krecem malo i da se praavo umorim, poslije kao beba zaspala[sm=smiley1.gif] primjetila sam dvije strije s ledjne strane koljena[sm=sad.gif][sm=sad.gif],izgleda da ce mene ove strije bas potrefiti, mazem se al nista[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] Primjecujem da mi pijenje ove brusnice s limunom godi, cak mi je i iscjedak izbijelio, mozda imam kakvu baju i dole[sm=zmeden.gif] al eto brusnica sve regulise, slatka ne jedem i mozda se organizam i sam izbori aBd[sm=bravo.gif]
|
|
|
|