Nina_Lana -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (9.8.2011 23:12:11)
|
JelenaT znam kako ti je,ja sam svaki dan u bolnici odplakala ali sve bude i prođe.Najgore od svega je što kod kuće sedmica prođe za tili čas ali u bolnici dan je kao godina user posted image ...Samo znaj da mora tako i da nema druge,a dječica tu razdvojenost jako lako podnesu dok mi mame traume dobijemo user posted image Sanela.asja čupavica sluša mašala samo je veliko momak malo problematičan,počeo je izigravati bebu,svako malo se mazulja i valjuta po krevetu user posted image ali valjda i to prođe uskoro...Za sad najviše vremena provodim dojeći malenu pa je to njemu pomalo čudno jer on očekuje da idemo opet kao nekada zajedno na dvorište,da se ganjamo (a ja od rane još potrčati ne mogu user posted image ) i tako...Eto ti upita a ja ti se izjada malo user posted image _____________________________ Amar 04.02 2007 <3 Ajna 29.07 2011 <3 Sto me rasplaka, ja Boga molim samo da zaobidjem CR, a i jedan dan ne znam kako cu izdrzat bez moje Lanice, a kamo li 5,6,7 uhhhh sto se nasikira, a imam jos vremena do poroda, ali vjeruj da cesto o ovoj razdvojenosti razmisljam, pa mi na um padne kad me nazove na tel. ima da placem ko luda
|
|
|
|