Najdraze igracke (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Novorođenče, beba >> Oprema za bebe



Poruka


bebacha -> Najdraze igracke (19.8.2008 15:18:37)

Evo otvaram novu temu u kojoj cemo pisati s cime se nase bebe najvise vole igrati.Takode se mozemo savjetovati u vezi igracaka,koje su najbolje ili gdje se mogu nabaviti.Evo ja cu prva[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Mene interesuje gdje se mogu kupiti plasticne loptice,kao one sto budu u igraonicama.znam da ih ima u Srbij.Hocu Ajli napuhati bazen i cjeli napuniti lopticama.u Srbij 100komada kosta oko 12,5KM.




ebru -> RE: Najdraze igracke (19.8.2008 16:42:41)

Mona ima puno najdrazih nazovimo ih "igracaka"!
Najvise voli da se igra novinama,katalozima i to joj najduze privuce paznju...
Druga igracka po redu je neka plasticna zdjela koju obozava da grize,i onda je okrene naopako,nasloni se na nju i dize se!

A pred spavanje ima aligatora plisanog koji svira,to je dobila na poklon kad se rodila,i jos je u funkciji:)ona ga fino zagrli i zaspi...




nikka -> RE: Najdraze igracke (19.8.2008 17:06:37)

Moj sin je za Božić prošle godine dobio od mene krugove koji su poredani po veličini uklapaju se i raznih su boja,to mu je najdraža igračka,bukvalno svaki dan se igra snjima,vrti ih, slaže, broji a i boje je tako naučio,to je jedna super igračka od Tomya prikladna za dijete od 12mjeseci a služi nam još uvijek i njegova najdraža.




bebacha -> RE: Najdraze igracke (19.8.2008 17:58:21)

joj nece niko da mi kaze gdje imaju loptice a ja ih zelim za svoju bebicu punoooo




Stranica: [1]