|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 4 5 [6]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: OBRIŠI SUZE I KRENI...
18.11.2009 10:01:05   
Anoniman
Svaka ti čast Lori,ja lično neznam da li bih mogla izdržati to sve,nek su ti djevojčice žive i zdrave puno,puno godina.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Lori

(odgovor članu reallove)
  Neposredna veza do poruke: 126
   RE: Obriši suze i kreni...
8.8.2017 9:37:06   
malena27 RR

IZVORNA PORUKA: PeggiSue

Poštovanje svim članovima,

naime, želim da otvorim jednu jako ozbiljno temu i o kojoj rijetko ko govori. Dvije godine pokusavam ostati trudna, 5 mjeseci već intenzivno sam kod doktorice da otkrijem problem i to je bio hormonalni disbalans, ovo je prvi mjesec da je sve uredu bilo, na uzv folikul odlican i imali smo ciljane odnose-bezuspjesno. Danas mjesecnica stigla. Mene je u životu svašta pogađalo, od smrti cijele moje porodice do ne znam ti čega, ništa me nije pogodilo jako kao ovo.

Plačem. U glavi su mi crne misle. Ne uživam ni u čemu, ništa mi ne pričinjava zadovoljstvo, ništa me ne čini sretnom ma koliko se muž trudio, živjela sam na čekanju trudnoće, toliko sam duboko zaronila i otišla u ponor da ne vidim izlaz. Prvi puta sam pomislila kako je to kad popiješ šaku tableta, kako je to kad prestane da boli ovo u grudima.

Ne znam kako nastaviti dalje, izgubila sam ono najbitnije. Vjeru i nadu.

Ima li neko da podijeli svoje iskustvo sa mnom?

Hvala svima koji se pridruže..




IZVORNA PORUKA: Galicia

Ma trgni se. Potrazi strucnu pomoc. Nije sramota.

Evo mene 8 plus godina od pokusavanja a trudnoce ni na mapi. Nikad mi nije palo na pamet da budem depresivna zbog toga. Nikad mi nije palo na pamet da se osjecam bezvrijedno. Ja sam se pomirila sa cinjenicom jos prije dvije godine da mozda nikad i necu postati majka. Ne odustajem od pokusavanja, ali i ne nadam se.
I vjeruj mi, da nista nisi losija ni bolja od onih koji imaju djecu.
A do tada, moj ti je savjet, nadji dobrog endokrinoloskog reproduktivca, mani se ginekologa, i cackajte zbog cega i sta kako dalje. I mozda da odes kod psihologa na razgovore, cisto da te malo ohrabre i uliju nadu. Samo pazi, ne daj nikome da ti laznu nadu ulijeva ili da ti seceri. Bolja je i istina, nego laz.
Znam kroz sta prolazis, i nazalost nisi jedina.
Zelim ti puno srece.



IZVORNA PORUKA: PeggiSue

Draga Galicia, kod dobre doktorice sam Devlete, ona je pozitivna, ona naime ne vidi razlog zasto ne bi doslo do trudnoce, a ja se raspadam. TSH i prolaktin bili visoki, sad su pod kontrolom, ali i ovaj mjesec čak smo pokrili ovulaciju ništa se nije desilo. Ja ne vidim razlog zašto bi se promijenilo nešto narednih mjeseci.

Upravuu si, ja se osjećam bezvrijedno, čak ne mogu u ovoj kući da boravim, osjećam se tako jadno. Ne znam, ponor živi. U svakom slučaju hvala ti na odgovoru.
Žao mi je što se toliko godina boriš, a ja ovdje kukam.. samo sam tražila mjesto da olakšam dušu...




IZVORNA PORUKA: Galicia

Borim se i boricu se.
A i ti ces.
Svojoj buducoj bebici treba zdrava mama. user posted image





_____________________________

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 127
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  2 3 4 5 [6]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 4 5 [6]
Idi na:








Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, šta bi uradili?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *