|      
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 5 6 [7]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Porodilište u Banja Luci
6.2.2012 16:01:42   
zuzus
Uh , kad bi kod svih nas islo tako glatko. Ja vodim trudnocu u klinici Jelena kod doktorice Biljane Gojkovic i zena je toliko prijatna i normalna da svaki put jedva cekam da idem kod nje. Mada i mene intresuje sta i kako gore oko poroda? Ti si dobro prosla,imala si svoju doktoricu, a ja bas nikoga ne znam.

(odgovor članu srecabl)
Neposredna veza do poruke: 151
6.2.2012 22:16:43   
zbunjenamama

IZVORNA PORUKA: zuzus

Uh , kad bi kod svih nas islo tako glatko. Ja vodim trudnocu u klinici Jelena kod doktorice Biljane Gojkovic i zena je toliko prijatna i normalna da svaki put jedva cekam da idem kod nje. Mada i mene intresuje sta i kako gore oko poroda? Ti si dobro prosla,imala si svoju doktoricu, a ja bas nikoga ne znam.

zuzus, i ja isto vodim trudnocu kod dr Gojkovic, stvarno fina i prijatna zena i ne bih je mjenjala nizasta.... iako su mi govorili da je bolje da idem gore bas zbog toga da imam "svog" doktora gore od samog sam pocetka u klinici Jelena. Bas trebam na kontrolu u petak da vidim svoju bebicu jos jednom preko onog monitora pa onda i uzivo za dvije tri sedmice user posted image mada ne znam da li da idem i ranije...nesto mi curka, kao pojacan sekret ali bistrije i uplasise me danas da je moguce da imam naprsnuce user posted image pomalo me i bolucka stomak ali to vjerovatno nisu ti bolovi...preblagi su user posted image
I eto, sad se termin blizi a ja nemam nikog "svog" ali nekako se nadam da necu biti bas baksuzna user posted image

" Zaboga, zasto ne mozes da budes kao ostale djevojcice? "
" Zato sto je svijet pun ostalih djevojcica. "

(odgovor članu zuzus)
Neposredna veza do poruke: 152
6.2.2012 23:05:00   
srecabl
user posted image cao svima!Procitala sa vase poruke pa rekoh da vam odgovorim!

(odgovor članu zbunjenamama)
Neposredna veza do poruke: 153
6.2.2012 23:14:19   
srecabl
user posted image Nemoj da se sikirate!Poroditi se morate sa vasom ili bez vaseg dr. Znam da im je zabranjeno da dolaze na porode!Imam prijateljica koje su imale divno iskustvo sa mojom dr ali i sa drugima! nase je da ih slusamo sto god kazu jer sve sto radimo je za dobrobit nasih beba.Pa i sam porodjaj i boravk u bolnici ne traje vjecno!Najbitnije je da su nase duse u nasim narjucima a sve ostalo< na kojem spratu lezis,kakve su setre,pedijatri,prostorije,dusek,hrana....itd>je nebitno!!!!!
Ako vas je strah kada dodjete u porodiliste pitajte babice za dr.Rodic.Vjerujte pricice vam kao da ste njen pacijent i biti uz vas!Zena je fenomenalna! Znam da sa njom radi jos jedna starija dr malo pogruba i da ima par specijalizanata koji su isto divni! Javite se kako ste prosle i yelim vam od srca srecu!!

(odgovor članu srecabl)
Neposredna veza do poruke: 154
9.2.2012 21:11:33   
Ljubicica225
Danas mi je moja dr rekla da nikako nije za epidural user posted image . Kaze da se desilo dok se radio carski rez da je zena pocela vristati u pola posla jer je popustila anestezija. Bas sam se uzdala u to user posted image

(odgovor članu zuzus)
Neposredna veza do poruke: 155
19.3.2012 13:16:39   
zbunjenamama
drage mame...
rodili smo se 23.2. imamo 53cm i 3650g user posted image

elem, rodjeni smo tacno na termin a samo 3% trudnica rode bas na taj datum user posted image porod nam je bio...paaa bolno, bolno jako bolno iskustvo user posted image ali prezivjesmo! user posted image

e sad, ja sam bila prvo na 4om spratu... sestre su divne! uopste nisu babaroge kako se prica... sve ti fino objasne kad ih fino pitas (bez ikakvih podmicivanja, ja iz principa nisam htjela to...mada su druge mame onako gurale u dzep po 10ak km)... e a onda smo presli na treci...
moja bebica je imala veliki hematon na glavi a nesto se trzala pa je bila na intenzivnoj user posted image dusa moja mirna malena user posted image na kraju nam ustanovise da i pored tog glupog vidljivog hematona ima i neki podliv na mozgu ... pusteni smo kuci i to cemo da pratimo ... u cetvrtak nam je kontrola user posted image
ali, skernuh ja opet s teme. nego, na trecem mi se uopste nije svidjelo... koga god pitas nesto pogledaju te kao da bi te osamarili! mozda sam ja bila nervozna i zabrinuta pa su mi svi smetali ali eto treci mi je bio grozan!
sto se dr tice, u viziti te samo onako pogledaju ovlas, niko ti nista posebno ne objasnjava ako ne pitas i ne insistiras... meni su i konci bili pretegnuti, tokom porodjaja sam ispucala pa nisam 10 dana mogla da sjedim a prvih 4 dana jedva sam i hodala.. a koga god pitas samo ti daju paracetamol i kazu ma to je dobro, procice user posted image nisu mi ni rekli ni da imam 4 konca koja se vade.... pa sreca da sam jednu sestru uhvatila da pogleda i onda su mi ih izvadili, mada kako ona rece "nije to jos dobro zaraslo"...

dakle, zavisi. grubi su dosta, ali to je i za ocekivati... ne mogu oni nas gore da tetose...
mada, kada ti na dan kad treba da izdjes u viziti kazu ides kuci a za dva sata (dok te tvoji cekaju sve sa stvarima u hodniku) dodje sestra i kaze "neces ti kuci danas beba je na intenzivnoj vjerovatno NESTO ima na mozgu, trese se stalno" zamislis se

i na kraju, u samoj sali za porodjaj ima ih svakakvih, babice su te koje ti sve rade i prolaze s tobom kroz to a dr samo malo virne dolje user posted image .. i da, papuce i spavacica obavezno! nemaju ih gore...

znam, sve je nekako na preskok user posted image ali nemirni smo danas malo, grcici nas muce pa bez ponovnog citanja ja vam saljem svoje iskustvo nadam se da je razumljivo ... ako vas nesto zanima a ja mogu pomoci pisite user posted image

(odgovor članu Ljubicica225)
Neposredna veza do poruke: 156
22.3.2012 17:28:34   
lejla145
Ja sam se porodila 24.02.2012
Bila sam na 3 spratu babice,sestre nista ne rade jedva ti pokazu
kako beba treba sisati i nikada ih nema kada vam trebaju,one nisu neljubazne
samo ih nikada nema tu.
Meni je grozno sto u 12-1 nocu donose bebe i onda ih u 5 odnose nema sanse
da se nakon porodjaja malo oporavis.Znaci niti i jedan savjet ili tako nesto nisam dobila
a prva mi je beba a i od patronazne nikakve vajde.
Sto se tice porodjajne sale  imala srecu da budem sama
u sobi za porodjaj babica koja me je porodila je bila divna i naravno dr.Ceric je bila super.
Sve u svemu ono gore je sve bas jadno.

(odgovor članu zbunjenamama)
Neposredna veza do poruke: 157
22.3.2012 18:38:27   
MicoTico
Moja patronažna sa prvim djetetom je bila super. Možda je i kod neke od vas bila - zove se Nada, plavuša je . Prije 2-3 godine je otišla u penziju. Prekrasna žena!
Kad sam sina rodila, došla mi je po dužnosti neka druga, jaaako nervozna. Samo me nervirala, imala prilično glupe komentare, pa onda kao ne može mi pomoći oko kupanja, ukvasiće se i sl, te sam je ja sutradan poslala kući i rekla joj da mi više nije potrebna njena "pomoć". Nikakvu korist nisam imala od nje. Sva sreća pa mi je bio drugi porod u pitanju.

Volite svoju decu i kad su kriva,
jer ce ih život kažnjavati i kad nisu.

(Duško Radović)

(odgovor članu lejla145)
Neposredna veza do poruke: 158
23.3.2012 11:58:44   
zbunjenamama
Nas je zahvatio vikend, pa nam je po dezurstv u dosla teta Nada user posted image ne znam da li je to ta, ali ova je plavusa onako fina gospodja koja nam je sve objasnila, i dala nam super savjete a i prema bebici je bila divna, sve joj tepa i mazi je kao da joj je baka user posted image
ali s obzirom da je mom malom user posted image otpao pupcic odmah drugi dan nakon izlaska iz bolnice vise nam niko nije dolazio... u fazonu oni sad dolaze (patronazne sestre, jel) samo dok ne otpadne pupcic.... tako da, hvala teta Nadi! njen jedan dolazak je vrijedio necijih 10.

a da, to za treci... jeste istina je, nikad ih nema kad ti trebaju!
mene kad su sa 4og na treci prebacili niko mi nije dosao da mi kaze gdje je intenzivna za bebace, pa sam kao luda izvirivala i hodala po hodniku dok me jedna mama dojilja nije skontala i objasnila mi gdje je to i kada se ide bebicama...

juce sam bila na kontroli... inace, bebici je slomljena kljucna kost tokom poroda user posted image eto, i to su sad skontali , mjesec dana poslije... user posted image

meni se na trecem svidjala samo ona teta sto donosi hranu user posted image

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 159
23.3.2012 15:35:31   
joni

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Moja patronažna sa prvim djetetom je bila super. Možda je i kod neke od vas bila - zove se Nada, plavuša je . Prije 2-3 godine je otišla u penziju. Prekrasna žena!
Kad sam sina rodila, došla mi je po dužnosti neka druga, jaaako nervozna. Samo me nervirala, imala prilično glupe komentare, pa onda kao ne može mi pomoći oko kupanja, ukvasiće se i sl, te sam je ja sutradan poslala kući i rekla joj da mi više nije potrebna njena "pomoć". Nikakvu korist nisam imala od nje. Sva sreća pa mi je bio drugi porod u pitanju.

Meni je sa drugom bebom bila teta Nada, divna žena, smirena, nasmijana, nježnauser posted image sa prvom je bila isto divna, ima dugu pletenicu, zaboravila sam kako se zove, čak nas je zvala telefonom poslije 10 dana da pita kako smo user posted image , ali zato sad sa trećom bebom dođe neka starija, prvo zove telefonom, ja se javila, a ona kaže " ako me nema ko dovest ja neću doć" ???????????? Bože me sačuvaj kad je došla, sva znojna, žuri nekom djedu nepokretnom, ma užas. Na brzinu bebu razmotala, ima ruke noge, dobro, mene pogledala, i odjurila. Sutra dan nazvala i pita je li treba doć, ja joj kažem hvala vama ali ne dolazite.

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 160
31.3.2012 13:21:25   
jele85dr
cao cure user posted image
ne znam je li pitanje za ovu temu, ali ne znam gdje drugdje da pitam.. je li neko od vas vodio trudnocu gore na paprikovcu? (znaci, da nije isao privatno uopste, nego samo na paprikovac?) hvalaaa user posted image

(odgovor članu joni)
Neposredna veza do poruke: 161
1.4.2012 9:52:35   
buba2011
Nisam planirala, ali moraću da napišem svoje iskustvo. Porodila sam se 1.12. prošle godine, tj. prije 4 mjeseca na Paprikovcu, na carski rez i bila sam 7 dana u bolnici, na trećem spratu. Nisam imala loše iskustvo sa setrama. Bile su skroz OK, ali naravno da ne mogu tu da budu stalno, kad je samo jedna sestra na spratu zadužena za porodilje kojih ima skoro 20. I da, nisam nikome gurala pare u džep. Nisam htjela iz principa, jer sam se napatila bezze za vrijeme porođaja i doveli su moju bebu u opasnost. Nikako ne mogu da razumijem zašto puštaju žene da se pate i pokušavaju poroditi prirodnim putem, kad je očigledno da ne ide. Primili su me u bolnicu u srijedu ujutru jer mi je pukao vodenjak, tj. naprsnuo, a porodila sam se u četvrtak predveče. Za svo to vrijeme, i pored osam sati u rađaoni i dripa koji su mi skoro odmah uključili, nisam se otvorila više od 3 prsta. Na kraju sam morala na carski, jer se plodova voda pokvarila i beba je naravno dobila infekciju. Ipak, sve je na kraju dobro prošlo. Ono što sam zaključila, jeste da je bolje ako vam je neko od njih vodio trudnoću, pogotovo ako je neko od uglednijih doktora. Bolje se brinu za vas. Mene niko čestito nije ni pogledao dok moji nisu doktoru tunuli u džep pare. A najgore je to što ne znate kome da ih date, jer je njih mnoooogoooo, a nemate pojma ko će da vas porađa. Kad sve saberem, sestre na trećem su još i bile najbolje. user posted image Jedino me nerviralo što su mi njih 4 različito objašnjavale kako da dojim. Na kraju mi je neka starija i iskusnija sestra (kojoj nažalost ne znam ime) pokazla i detaljno sve objasnila i upalilo je.

(odgovor članu jele85dr)
Neposredna veza do poruke: 162
23.4.2012 13:29:04   
mlada_mama1
pozz user posted image ja sam iz Banja Luke, u 13-oj sam nedelji, i trudnoću mi vodi dr Željka Vulin, inače jako ljubazna i mila žena i temeljita doktorica, za Paprikovac sam čula i najbolje i nagore priče al sve se svede na ta 2-3-4 dana (čast izuzecima) i poslije toga se ni ne sjećamo toga... isplati se na kraju... e sad, nadam se da neću biti jedna od onih što su prošle kao u horor filmu, valjda nisam te sreće user posted image pozz svim user posted image

(odgovor članu buba2011)
Neposredna veza do poruke: 163
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  3 4 5 6 [7]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 5 6 [7]
Idi na:

Anketa

stomatolog
sweet baby2008

imate li mi preporuciti dobrog stomatologa, a da nije mnogo skup

Oznake