joni
|
IZVORNA PORUKA: MicoTico Moja patronažna sa prvim djetetom je bila super. Možda je i kod neke od vas bila - zove se Nada, plavuša je . Prije 2-3 godine je otišla u penziju. Prekrasna žena! Kad sam sina rodila, došla mi je po dužnosti neka druga, jaaako nervozna. Samo me nervirala, imala prilično glupe komentare, pa onda kao ne može mi pomoći oko kupanja, ukvasiće se i sl, te sam je ja sutradan poslala kući i rekla joj da mi više nije potrebna njena "pomoć". Nikakvu korist nisam imala od nje. Sva sreća pa mi je bio drugi porod u pitanju. Meni je sa drugom bebom bila teta Nada, divna žena, smirena, nasmijana, nježna sa prvom je bila isto divna, ima dugu pletenicu, zaboravila sam kako se zove, čak nas je zvala telefonom poslije 10 dana da pita kako smo , ali zato sad sa trećom bebom dođe neka starija, prvo zove telefonom, ja se javila, a ona kaže " ako me nema ko dovest ja neću doć" ???????????? Bože me sačuvaj kad je došla, sva znojna, žuri nekom djedu nepokretnom, ma užas. Na brzinu bebu razmotala, ima ruke noge, dobro, mene pogledala, i odjurila. Sutra dan nazvala i pita je li treba doć, ja joj kažem hvala vama ali ne dolazite.
|