|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Poslovno pitanje
19.8.2017 15:43:11   
MamiAli
Ovako, zaposlen sam, radim na poziciji na kojoj mnogi od mene imaju koristi. Imam mnogo saradnika, sa nekim sam blizak sa nekim ne. Bivsi sef, na cijem sam sada ja mjestu, je vidno povrijeđen zbog toga, izrevoltiran i svjestan sam da prica okolo o meni. Ali muci me jedna stvar, sta misliti i kako postupiti. Jedan saradnik koji je i ovom bivšem bio saradnik je sada dobar sa mnom. Rekao bih, blizak. Medjutim, druzi se i sa ovim bivšim i ode sa njim na pice i onda sutra zove mene i kaze moram ti svasta ispričati sta ovaj bivsi govori o tebi i tako mi stalno prenosi. Da li je to ok i da li je za vjerovati? Kako vi gledate na to?
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Poslovno pitanje
22.8.2017 11:15:24   
veeseelaa
mršnula bi ga

_____________________________

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu MamiAli)
Neposredna veza do poruke: 2
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:








Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, šta bi uradili?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *