|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 13 14 [15]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kupovina stana na kredit
5.5.2015 15:30:26   
palachinken
A što se tiče prijevremene otplate, ovako su nam rekli, otplaćuje se glavnica, a kamata koja je pratila tu glavnicu se briše. Njihovo je 1% od uplaćenog iznosa.

_____________________________

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 351
   RE: Kupovina stana na kredit
30.5.2015 22:05:38   
kikip
Kako je moguće da ste toliko čekali na procjenu? Znate li da Unicredit ima listu procjenitelja, ali stalno guraju svoju agenciju Zane koja se tako dugo čeka i duplo više naplaćuje svoje usluge. U svakoj banci možete sami izabrati procjenitelja čak i u bankama koje imaju listu tražite da vam daju spisak. Nazovite par različitih i vidite cijenu i brzinu izrade procjene, ne dajte da vam guraju svoje ljude već gledajte da sebi olakšate. Trenutno je najpovoljnija kamata u Union banci posebno za parove koji prvi put rješavaju stambeno pitanje. Doduše to je bila akcija i ne znam je li završena. Moj vam je savjet od banke do banke i vidite što tko nudi i nemojte raditi procjenu dok se ne odlučite jer ima vještaka koje prihvaća svaka banka a ima ih koji ne mogu za sve pa da ne plaćate više puta.

(odgovor članu mimi_2in1)
Neposredna veza do poruke: 352
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 13 14 [15]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 13 14 [15]
Idi na:








Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, šta bi uradili?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *