|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 28 29 [30]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Oprema za novorođenče
18.6.2015 8:21:07   
LieToMe RR
Da i ja dam svoj skromni doprinos user posted image
prvo user posted image za podizanje teme a da onda krenem redom:

Mi smo krupno/kabasto (s obzirom da smo tad ocekivali prvu bebu pa nista nismo imali a nismo ni od koga mogli nesto posuditi ili dobiti) odlucili investirati u kvalitetno jer smo znali da se necemo zadrzati samo na jednom djetetu pa smo se odlucili za kolica 3u1, hranilicu, kadicu, lezaljku/ljulju za baby centar, imali smo i neki dobar popust jer se drugarica porodila na jezeru i dobila neku cestitku uz koju smo cini mi se imali bas neko lijepo snizenje 15 ili 20% tako da smo super prosli. Kod njih uzeli i izdajalicu onu rucnu aventovu, flasice i cuclu (mada nam flasice i cucle nisu trebale nikad ih malena nije korstila).

Sto se tice garderobice brat i mm su dosta putovali vani pa su u h&m i c&a nalazili super stvari na snizenjima (tipa ono 3 za cijenu jednog donje dijelove trenerki, majicice i tako to). Bodije, dekice, peskirice, vrecicu za spavanje, posteljinu, tetra pelene...ma pravo puno stvari smo uzeli u Amku na Mojmilu (pcelica maja) super su kvalitetni, dobar pamuk, boje postojane sve se moze otkuhavati a i cijene su im povoljnije nego bilo gdje drugo. Tako da je najvise te garderobice u prvim mjesecima kupljeno tamo. Mada sam znala pcelicu maju kupovati i u Merkatoru na socijalnom (skupljala bodove na piki user posted image ) ili ako skupimo onaj neki prag ona potropsimo na nju. Bodije na bretele smo uzimali u fisu (njihov proizvod) pravo su fini a jeftini samo sto se brzo rasprodaju. Takodjer smo nekad davno u lukavicu u tomu u nekoj radnjici u prizemlju kupili nekih lijepih stvarcica (neka firma iz BiH je proizvodjac) a isto su bili povoljni...
Kasnije smo kad je porasla hvatali snizenja u Lindexu (tu smo uzimali gacice, pidjame jednodjelne, haljinice), u baby centru, Okaidiju... kako gdje sta izleti...

Sad za drugo imamo sve od kabastog jedino cemo promijeni navlaku za ljulju i kupiti novu podlogu za presvlacenje a od garderobice imamo vecinu, eventulano dokupiti koji manji bodi, peskire i dekice... cisto da i druga beba ima nesto novo i svoje user posted image

E da neke djidje smo kupovali i u baby saurusu (prodavnica je u merkatoru/konzumu na socijalnom) tu smo kupovali sesirice, trakice, kupili joj i ponco za plazu sa kapuljom od frotira (koji sam uredno zaboravila ponijeti ove godine na ljetovanje user posted image ).
Eto , nadam se da sam bar malo pomogla.


_____________________________

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 726
   RE: Oprema za novorođenče
18.6.2015 8:41:45   
pandica
user posted image user posted image user posted image

_____________________________

My Ovulation Chart

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 727
   RE: Oprema za novorođenče
18.6.2015 9:12:08   
LieToMe RR
zaboravih jos napisati da u waikikiju bude super stvarcica narocito kad su snizenja. u interexu na socijalnom ima oviesse outlet i tu ima super povoljnih stvari (narocito za novorodjendac i za djecicu do 8 godina, bas veliki izbor garderobe i vazda po nekom snizenju), i na socijalnom u onom nizu radnji poslije ovjere knjizica user posted image imaju dvije prodavnice djecije opreme... tu se isto zna pronaci svega i svacega po pravo lijepim cijenama.

_____________________________

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

(odgovor članu pandica)
Neposredna veza do poruke: 728
   RE: Oprema za novorođenče
28.8.2015 16:53:51   
tičerica
Da li je neko u toku gdje se u Tz mogu kupiti kvalitetne svedske pelene ili tzv. trokuti za povijanje?

< Poruku je uredio tičerica -- 28.8.2015 16:54:42 >

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 729
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 28 29 [30]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 28 29 [30]
Idi na:








Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji dio trudnoće vam se najviše dopao ili najlakši?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *