|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 16 17 [18]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razlike u ad-mlijeku
10.4.2014 13:23:40   
SREĆNA

IZVORNA PORUKA: ellene

Evo da postavim i ovdje pitanje, moja curica za tjedan dana puni 5 mjeseci. Prije 2 tjedna smo počeli uz dojenje po jednu bočicu bebimila zbog mog skorog povratka na poso, tako je jela tjedan dana dok nije primila vakcinu. Poslije vakcine dođemo kući, nahranim je bebimilom i pojave se crvene flekice po cijelom tijelu a najviše u predjelu glave i vrata. Odvedemo je dr i kaže da je neka alergijska reakcija ali nemože sigurno reći da je od vakcine. Flekice su se povukle u roku sat vremena. Slijedeći dan nahranim je bebimilom i nakon sat vremena sve povrati i opet se vrate flekice, nisam je vodila dr jer su se opet povukle za sat vremena. Dan nakon toga zbog obaveza je ostavim sa svekrvom i kažem joj ako bude gladna da joj dadne bebimil, kad joj je ponudila nije htjela nikako gadilo joj se, ali kako joj je ona bočicom po licu opet joj se pojave nekolike flekice. Dakle izbacim bebimil i kupim hipp, ali nije mi htjela ništa iz bočice ni čaj, ni mlijeko, ni vodu. Tako da joj danas napravim hipp pa joj dadnem na žličicu, prve 3 je prihvatla, kasnije počela okretat glavicu i pojave se ponovo flekice.
Da li netko ima iskustvo? Može li biti alergija na laktozu, ja konzumiram dosta mlijeka i mliječnih proizvoda i nismo imali problema.
Koje AD da kupim?


Naravno da neće reći da je od vakcine, jer ne zna ni ona.Ako je dijete do vakcine normalno jelo i pilo na flašicu tu istu hranu , a poslije vakcine neće, ne kontam kako im nije jasno da je od vakcine.Ne znam od kojeg uzrasta se bebi mogu i smiju raditi alergo testovi, ali ja da sam u tvojoj situaciji uradila bih testove, mada bih prvo istražila posljedice vakcine oju je primila moguće i nemoguće nus pojave. Ako hoćeš probaj babylove hranu.Mi smo je počeli jesti sa 7 mj.nakon hipp-a combiotica.
Što se tiče krvi u stolici, da nije bebici tvrda stolica, pa da prilikom naprezanja ne pukne koji kapilar.Ne znam ali to takođe ne bih zanemarila, odvela bih dijete doktoru svakako, ako se to javlja često.

(odgovor članu ellene)
Neposredna veza do poruke: 426
   RE: Razlike u ad-mlijeku
15.4.2014 21:41:10   
ellene
Hej evo da se javim, kupila sam Allernova od Novalac i dobro je prihvatila jede nema nikakvih reakcija. Iako je skupo 33 km 400 g, ali ne dajem joj stalno pa mi može konzerva 3 tjedna.

(odgovor članu SREĆNA)
Neposredna veza do poruke: 427
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 16 17 [18]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 16 17 [18]
Idi na:








Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji dio trudnoće vam se najviše dopao ili najlakši?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *