|      
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   spontani pobacaji zbog visokog tsh
30.12.2009 21:21:36   
caja 2
ako je netko imao problem zbog ovoga neko ko ima   nek mi pise
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: spontani pobacaji zbog visokog tsh
30.1.2010 0:48:49   
Aquarius

Ja sam imala spontani pobačaj uzrokovan visokim TSH, bar je to pretpostavka doktora jer su ostali nalazi bili uredni.

(odgovor članu caja 2)
Neposredna veza do poruke: 2
9.2.2010 1:22:00   
bubano
sigurna sam da cu ovdje dobiti neku informaciju vise.Prije nesto vise od dvije i po godine imala sam spontani pobacaj u drugom mjesecu trudnoce. Nakon toga, brzo sam ostala trudna i tacno prije godinu dana u 34 sedmici trudnoce izgubila sam bebu odnosno rodila mrtvorodjence. Prije toga sam bila u bolnici zbog visokog pritiska. Posljednjih set mjeseci pokusavam ostati u drgom stanju ali jos bez uspjehauser posted image Pocela sam piti klomifen nadajuci se da ce mi se sreca osmjehnutiuser posted image

(odgovor članu caja 2)
Neposredna veza do poruke: 3
9.2.2010 7:15:06   
Dida79
Kako mi je samo zao zbog tvoje bebiceuser posted image user posted image user posted image I ja sam rodila bebicu u 31sedmici i hb nakon mukotrpne borbe sad je sve ok.
A prije toga sam imala nekoliko spontanihuser posted image i jos uvjek neznam razlog zbog cega se je to desilo i ako su svi nalazi bili ok.
Nemoj odustajati od Klomifena i na prve znake  user posted image pravac dr.
Sretno draga

ARMIN 1999
VILDAN 2007

(odgovor članu bubano)
Neposredna veza do poruke: 4
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Na more sa bebom od 40 dana...
Znam da sam uranila sa pitanjem - skoro ce ljeto :) - da li biste vi i muz isli na more sa bebom od 40 dana u septembru?