|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Golubovi
30.7.2015 0:09:15   
EmNe
Kako se rijesiti ovih napasti?Na klimi napravili gnijezdo,balkon svako jutro cistim od izmeta,na prozorskim klupicama redovno asikuju,procitah da postoje metalni siljci koji se pricvrste na prozorske klupice.Ako je neko voljan da napise gdje mogu kupit iste i koliko kostaju..
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Golubovi
30.7.2015 15:42:01   
ziki
Mi smo sa ovim kuburili, dugo. Promijenili stan, sad ljudi koji su tu kubureuser posted image Nekog kvalitetnog i pouzdanog rješenja, preko noći nema. Stavljali kese da šušte, CD da svjetluca, Puštala krikove orlova i sokolova... ništa. Moram pitat bivše kolege da li je bilo djelotvorno neko čudo što su za hale naručili, sa nekim tonovima koji njima smetaju.

Kod nas je bila visoka polica i na njoj su napravili gnijezdo, džaba mi jurili ništa. Kad smo se selili i iza police je bilo jaja starihuser posted image Komšije pored su oko terase posatvili zavjesu i držali jedno pola godine, pa se valjda odbili.


_____________________________

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu EmNe)
Neposredna veza do poruke: 2
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:








Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos male djece?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *