|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Pružimo pomoć porodici naše forumašice
22.12.2015 14:18:39   
Hanady RR
Draga moje u moru vijesti koje nas rastužiše u posljednje vrijeme ova nam je ostala kao mogućnost da pomognemo koliko možemo u datom trenutku.

Našoj forumašici je suprug bolestan. Njihova borba traje već duže vremena no sada je došlo vrijeme kada se moraju obratiti za pomoć svim dobirm ljudima.

Ja se nadam da ćemo i mi sa RR naći mogućnost da sa naše malo pomognemo da što prije dođu do cilja i da naša drugarica i njena djeca imaju što
duže svoga supruga i oca pored sebe.


Sedin Rožajac treba našu pomoć kako bi prikupio sredstva za transplantaciju bubrega , Naime, Sedin je

rođen 14.10.1967. godine, živi u Varešu, oženjene je i ima dvoje djece. Zaposlen je u JP ŠPD ZDK d.o.o. Zavidovići, PJ „Šumarija Vareš“ i od 2007. godine ima oboljenje bubrega. Već skoro dvije godine, točnije od 18.04.2014. godine Sedin tri puta tjedno ide na dijalizu u Visoko. Kao jedino rješenje liječnici Sedinu preporučuju transplantaciju bubrega, što u zdravstvenim ustanovama u BiH nije moguće.
Najpogodnija opcija za obavljanje transplantacije u inozemstvu jest specijalizirani humanitarni programa kadeveričnih transplantacija bubrega i transplantacija bubrega sa živih donora „Toulouse“ OTVORENE MREŽE. Ovaj program je trenutno jedini legalan i transparentan program u BiH koji bh. građanima koji su dijalizni pacijenti, daje mogućnost ulaska u nacionalni transplantacijski program jedne europske države (Francuska) na način, pod uvjetima i cijeni jednakoj kao i za francuske državljane.
Za odlazak u Toulouse Sedin mora prikupiti iznos od 80.000 KM (cca 40.000 eura), koje nažalost samostalno nije u mogućnosti osigurati.
Sedin se obraćao zvaničnim institucijama ze-do kantona i federacije BiH – Zavodima zdravstvenog osiguranja, Fondu solidarnosti za liječenje izvan BiH, ali nitko od njih nije pokazao razumijevanje i solidarnost.
Zato u Sedinovo ime molim sve vas koji ste u mogućnosti da se odazovete ovom apelu i pomognete u skladu sa svojim mogućnostima.
Načini na koji se mogu izvršiti uplate su:
UNICREDIT BANKA d.d. kardinala Stepinca bb 88 000 Mostar, poslovnica Vareš
SWIFT:UNCRBA 22
Broj žiro računa u KM: 3380 0000 0000 0072 konto:40035315020
Devizni (euro) račun br: IBAN BA 39 3385802839913305 konto:40035315101
Zdrav čovjek ima stotinu želja, bolestan samo jednu – da ozdravi. Zato, dragi naši Varešani i svi Vi plemeniti i humani ljudi pomozimo zajedno našem Varešaninu Sedinu Rožajcu, kako bi otišao na transplantaciju bubrega u Francusku i ozdravio. Vrijeme je blagdana u kojem puno trošimo na nepotrebne stvari. Zamislimo se na tren, odvojimo koju marku, euro ili dolar za osobe u potrebi i budimo ljudi, spasimo ljudski život. Mi to možemo, dokazali smo puno puta, pokažimo i sad.

Neposredna veza do poruke: 1
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:








Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji dio trudnoće vam se najviše dopao ili najlakši?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *