|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   . . . beba od 10 mjeseci
11.10.2007 7:42:25   
Mama1
Drage moje moram da vas pitam kako je kod vas bilo ili kako je sada?!
Ova moja beba od 10 mjesec jos uvijek nehoda sama samo uz pomoc kreveta , stola ,zida i slicno. Al ima veci " problem"  !  Moja bebara od deset mjeseci NE MIRUJEEEEE. Nikada ne sjedi na jednom mjestu. Penje se po ugaonoj garnituri , fotelji, stolu , ma gdje god se ima pometi ona je tu ... Iz krevetica vec odavno je pocela izlaziti tako da smo morali da skontamo kakvu metodu za to ... Razumije kada kazes NE ! AL u vecini slucajeva pocne da i ona ponavlja ne ne ne a radi po svome ! Jel ova moja beba previse nemirna ili je to inace tako :) ???
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: . . . beba od 10 mjeseci
11.10.2007 14:15:44   
merjem
Draga i kod mene ti je isto ni u snu ne miruje nekada me dovede do ludila ja se slomim a ona nista.najgore od svega je sto jako malo spava po danu najvise dva sata.stalno nesto dira ali uvijek nesto sto ne smije.nadam se da je prolazno

(odgovor članu Mama1)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: . . . beba od 10 mjeseci
11.10.2007 14:26:43   
Suncica*
Draga Mama1, ne znas ti sta je nemirno dete..Moja Lorena je strasna..ja jezik i zube istupim, a ona me uopste ne registruje..Onda moram uzeti kasiku za cipele(jedino se toga plasi), pa pucnuti malo po guzi..
Ali sve su to prolazne faze..Bolje da je tako, nego da je mirna, pa da se posle pitam da li je sve uredu s njom..
Srecno!!!

(odgovor članu merjem)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: . . . beba od 10 mjeseci
12.10.2007 1:11:20   
AIDA P
Ha ha ha ha.........Moj Sead ponavlja svaku rijec koju izgovorim,ne,dobo,nemoj,ebem.....itd,itd.Na nogicama je od 7 ujutro(odspava 3 sata)pa do 10navece.NEUMORAN JE!A ja vise i ne pricam toliko,ponekad je sipkica tu,ali dzaba,ne registruje ni mene ni bilo sta drugo.Pokusavam da se ne nerviram,jer je ipak sve to prolazno.user posted image user posted image user posted image PUSICA

(odgovor članu Suncica*)
Neposredna veza do poruke: 4
   RE: . . . beba od 10 mjeseci
12.10.2007 13:05:12   
travnicanka
eh drage moje ja sam vam ociti primjer da ima uvijek gore od goreg.Moja beba je samo osam mjeseci a vec ustaje na noge i hoce da hoda,uspravi se i stoji a ne konta da nemoze hodati pa onda padne na guzu koja je vec u modricama.Ma ludnica sa njim,vec puze uveliko ali samo unazad,i to ga jako nervira pa onda pocne da vristi iz sveg glasa.Ali sta bi" i to ce se zvati lani" kao sto moja mama ima obicaj reci!!!!!!!!

(odgovor članu AIDA P)
Neposredna veza do poruke: 5
   RE: . . . beba od 10 mjeseci
26.11.2007 18:47:52   
laracroft
Moj maleni ce uskoro imati deset mjeseci i jaaako je nemiran.Na noge se dize od sedmog mjeseca i sada je u fazi samostalnog stajanja.Jedina stvar koja me spasava je boks iz kojeg je uspio iscupati tri rucke za dizanje,u hranilici zavezan ustane,a u kreveticu ne smije biti sam ni sekundu jer hoce da iskoci.Kada trebam otici u drugu prostoriju stavim ga u autosjedalicu i tako ga nosam.Drage mame obavezno nabavite boks za djecu,nije uopste skup,a vjerujte isplatit ce vam se.user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Adian 01.02.2007

(odgovor članu travnicanka)
Neposredna veza do poruke: 6
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:








Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji dio trudnoće vam se najviše dopao ili najlakši?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *