|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Sisanje prstića
26.8.2011 22:45:45   
dinaa
Evo da kazem da je moja smizla prestala sisati prsticuser posted image user posted image user posted image sa 4 pune godineuser posted image .Ja sam isla zubaru i povela sam i nju,kad joj je zubarka pregledala zubice oni ok svi ali primjetila je nesto pa je pitala da li ona cuclu koristi ili je koristila dugo vremena,odgovorila sam da je nije nikad koristila ali da sisa prstic samo pred spavanje,rekla joj je da mora odmah prestati inace ce ruzno pricati itd.mislim bas je fino pricala toliko da je moja smizla skontala sta joj je rekla.
Eh kad smo stigli kuci otac joj je rekao ako prestane stvarno sisati prstic on ce je nagraditi onim sto ona bude htjela i znate sta je rekla da hoce...Da je vodi u CM i da joj kupi sminkuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image obecao je da ce je voditi,ja pala od smjehauser posted image user posted image user posted image user posted image ali bitno je da je ona prestala s tim,a otac ce ispuniti obecanje.


_____________________________

Moja djeca su moje najvece blago!!!

(odgovor članu AminaZana)
Neposredna veza do poruke: 51
   RE: Sisanje prstića
1.9.2011 10:25:45   
AminaZana
svaka vam cast, ali kod moje Zane ne bi to upalil. ni za kakav poklon. njoj je njen prst svetinja. imam jednu pricu u vezi s tim....
kada se sa 2,5 godine oprzila od kolo na rerni, zavila joj sestra rukicu i prst! mi u autu, vozimose kuci, ona pocne tek tada da urla i place, ja kontam , pocelo je zigati ili peckati, kad ona " mamaaaaaaaaaaaa ne mogu sisati prst" i nikako da prestane da place, ja dodjem kuci i odrezem joj zavoj oko prsta i tada je postala mirna...
kod nas na zalost nista ne uspijeva...
ali ne prestajem da se trudim...

(odgovor članu dinaa)
Neposredna veza do poruke: 52
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Idi na:








Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji dio trudnoće vam se najviše dopao ili najlakši?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *