Mirkica -> RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] (11.10.2011 9:35:45)
|
IZVORNA PORUKA: MarinaDK Jutro veliki i maleni, mi smo na nogama od 6 sati, Adi ima prolive vec 3 dan i sad zvala doktora da vidim sta predlaze , dodje mi da odem i malo ga zadavim...Kaze mozda je stomacni virus, moozda prehlada, mozda ovo, ono , ali nema potrebe da dolazimo jer nema turice, a jadnicak cim malo hljeba pojede odmah izadje na drugu stranu.....Kaze da mu dajem jogurt, da popravim crijevnu floru, i da stavim zitarica unutra, ili da iskuham zitarice pa da bude ko kasica ....Jer zitarice formiraju izmet...Pitam imaju li kakav sirupp vitaminski da mi poguram imuni sistem , kae to oni ne koriste... On je dobar igra se , veseo je ... Vidim nismo jedini koji se mucimo sa virusima....Mnogo zagrljaja malisanima saljemo Marina zatso ne odes do apoteke i ne uzmes mu sta homepatsko za proliv imaju znam tacno i za to one kuglice ne znam ali kad je I. imao proljev mi bili u BIH doktor je samo ponavljajo najbitnije da mu proliv zaustavimo [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image] i da rekoa nista mlijecno , skuhaj rize i posli i daj mu one vodice tako je meni receno i caj od sipka . I mi smo bolesni tj. moj malisan a naislo sada to vreme pa svi se prehladjju .
|
|
|
|