Hanady RR -> RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] (19.10.2011 12:15:28)
|
IZVORNA PORUKA: rose 87 dan evo nas opet na ovoj temi,nadam se da nas niste zaboravili [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] mi smo super osim sto nemozemo vise hodati kao sto smo navikli pa nam malo dosadno u kuci,cime se vi igrate sa svojom djecom ili cega,hajde dajte nam neku ideju plastelin koji ako pojede ne sikiram se[sm=smiley36.gif] skuham im po kilu domaćeg, obojim...ma po 3 sata zanju na podu na ''mušemi'' pravit oblike Eh da super su one igre iz one2play...mi imamo hamtidamtija, špagete....nije ni skupo po 25, 30 Km al starno su cool i zabavne i ja i suprug učestvujemo sa njima... Igramo se i pjevača[sm=smiley36.gif] Imamo svi po plastični mirkotfom sa svojim imenom...pa u krug pa aplaudiramo[sm=smiley36.gif] Imamo časove, crtanja, muzičkog 8 sviarmo sintisajzer9, imamo časove kao u školi i zvono bilesi imamo nakon 45 minuta[sm=smiley36.gif] Pravimo nakit od makarona[sm=jezicek.gif] Kupimo one klas ''žlj'' pa ih bjoimo vodenim bojama pa sušimo fenom pa nižemo na konac[sm=smiley36.gif] Kolaž papir je ludilo...makaze one dječije...ma nema šanse da s epovrijede...i kolaž papir samoljpljici...režu, liješe slomiše se...naravno moja ''mušema'' vazda rastrta po podu...začas pospemiš[sm=smiley36.gif] eto...mali doprinos[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|