Hanady RR -> RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] (19.10.2011 21:44:27)
|
IZVORNA PORUKA: leona81 IZVORNA PORUKA: Hanady RR E moja teaher blagi tebi... ja sma na tajrinoj strani[sm=jezicek.gif] ovig budala mama sa jaknama u tri boje...tačno me više stid... a da ne pirčma da u garaži imama jaknu s ansiženja u benetonu sa etiketom, čiji su mi rukavi kratki djetetu[sm=smiley19.gif] kupih joj neki dan iz H&M novu..a ta čeka i nada se da će je bar F ili Sara porhodati nekada[sm=sad.gif] [sm=sad.gif] [sm=sad.gif] mi imamo jakne zimske u 3 boje / smedja, zelena, narandzasta:) plus kaput crni i kabanica plava;) plus 2 vjetrovke:) ipak sam najgora[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] mislišš..leona samo da ti uftokam moj bugalov u garaži ti bi pala u trans[sm=jezicek.gif] a ormare sad njihove za ovu zimu... jakna tanja , manitli, jakna teksasne, za oko kuće, prsluci tanji mont, prsluci deblji mont, skijaška odjela jednodjelan, skafanderi svodjelni znači još po jakna gore, F 2 zimske jakne oker i narandžasta, a H jednu zimksu jaknu al obe po kaput još pride...koji sam kupila predprošle godine u bambi radnji u logavinoj kad se zatvarala...a gdje su džemperi todor kao termo postavljeni po 2 komada za obe...samo dio vješalica naših sad[sm=smiley36.gif] a da komlet kabanice iu jane sa gumenim čizmama za obe... pa kabanice starijoj roza winks a mlađoj žuta sa crvenim kišobrančićima za oko kuće itd... kod mene se sve djeli na svaki, dan, po kući , sredit se, posebne pirlik , kod nane bez mene itd[sm=jezicek.gif] al pazi sve ovo množiš sa 2[sm=jezicek.gif] nedo bog nikome[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|