Malenaoduvijek -> RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] (23.10.2011 21:34:02)
|
pocela sam vas citati i ne ide vise.... momci su dobro hB, juce smo bili u fisu, svi su se ponovili osim mene, ali ja imam i viska za dijeliti,a ono sto mi je trebalo ja sam sebi kupila.... tekja, nasa pedijatrica (a to je i vasa) preporucuje riblje ulje ili omega 3 preparat, samo ne perlice da dijete ne bi apsiriralo.d3 ne poslije 2 godine,iako je to od djeteta do djeteta i pedijatra. Igor je uzimao do ljeta po 7 kapi jer mu fontanela nije bila zarasla i onda je rekla ne treba vise.. hanady moj se Igor znojio preko ljeta uzasno, a ima dijete hemoglobina i previse na gornjoj mu je granici a i zeljezo odlicno[sm=smiley36.gif] tiki sladak ti je potpis [sm=smiley1.gif] ja sam jos hunjava, danas sam pocela piti makropen jer me sinusi bole uzasno...a imala recept u kuci pa uzela ... tekja jedva cekam, idemo u igraonu da smirom pipijemo kafu jer su ova dvojica postali nemoguci za ispijanje kafe, samo u kuci moze s njima [sm=jezicek.gif] noa kako je krofnica [sm=smiley13.gif] jelena, moji su momci bili nemirni obojica kao mali, Igor se nije odvajao od sike a Luka je non stop bio na rukama, ali to ne mora nista da znaci, djeca se mijenjaju... eto za sve ostale drugarice [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|