Anoniman -> RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] (30.10.2011 10:20:50)
|
Jutro, ja i dalje prehladjena, slinim, a A se samo lijepi za mene, kazem joj nemoj prehladit ces se, kaze a mogu li se samo malo zalijepiti[sm=smiley36.gif] Izgleda da je pravo hladno[sm=smiley13.gif], a neko rece da ce bez snijega biti do Nove, ah ko ce ga znati. Jucer sam pronasla univerzalne cizme za sve generacije, i ako nam budu dobro kad probamo A i ja cemo imati iste[sm=smiley4.gif] mnn, Alex pravi vragolan[sm=smiley31.gif] marincii, je li kod vas hladno, slusa li Matej[sm=smiley31.gif] tajra, hajde kad ozdravim da se vidimo u Merkuru, dok nam i dadada ozdravi[sm=smiley1.gif] MarinaDK, pozdrav i za ranoranioce[sm=smiley1.gif] Ella, sretno mila u novom domu, ljubac djecacima[sm=smiley1.gif]felix, ma koga j eto pukao pms, je li to ludilo samo privremeno ili si fakat spremna za bebu, ti imas vremena za 3-4, kad si mlada, a mi starke zadnji voz hvatamo[sm=smiley36.gif] Pusa svima[sm=smiley1.gif] hanice, sretnooo, bit ce sve ok[sm=smiley2.gif] Zaboravih najvaznije, sinoc se A upiskila u krevet, dijete zvalo a mi nismo culi, i presvlacimo je mi a ona se raspricala i kaze necu pidzamu nego helanke, dijete se zeli igrati, a onak snena kad se rasprica pravo smijesna, kaze sad ce mi doci Andej da se igamo[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|