Lady26 -> RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] (31.10.2011 22:03:40)
|
Vece... Jelo, zar opet? [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] Mi smo isli pedijatru, cekali sat i po, jedva nam oko pola 7 primili knjizicu, kaze puno-prepuno djece i ako nema temperaturu da dodjemo ujutro... I ja fino kazem, dijete mi ne prica haman cijeli dan, nema glasa, kaslje grozno i place od bolova, isli u hitnu bla bla bla..pogleda sestra papir iz hitne kaze sad cu pitati dr... Ja sa Lanom izasla kad mm govori uzela je knjizicu, jer ako je promukla ne smiju je vratiti...I tako se nacekali, u pola frke spica se ukakila, smrrrrrddddiiiii i posljem M kuci po plene [sm=smiley36.gif], dok je ona dosao mi skoro na redu, a ja trk u auto, ne znam ni kako je presvukoh, taman ulazim prozivaju nas, dr joj izritirala grlo da se nakaslje, zena kaze ovo je strasno [sm=smiley13.gif], inhalacije odmah, ujutro kontrola i vjerovatno opet inhalacije...dala mi je flonidan, ako u toku noci se zakaslje jako da dam 1 kasiku...i kad smo dosli kuci temperatura 38, dala joj dalsy, eno maloprije se preznojila i presvukla sam je odmah...
|
|
|
|