Anoniman -> RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] (1.11.2011 22:25:04)
|
IZVORNA PORUKA: bebacha vidim pricate o spavanju.Alen spava otprilike oko 12 sati u toku noc.ima jedno budenje i mora dobir flasicu mlijeka.mislim nemora al ce plakat,plakat.to meni nije problem jer ja kad skontam da hoce mlijeko dam mu i on popije i nastavi spavat a ja zato vrijeme spavam..problem je sto on vec neka 2 mjeseca,otprilike,proizvodo neke cudne zvuke,nesto kao "mmmmmm,hmmmmm",ko da da nesto muci,i tako svaku noc,nekad ga samo zagrlij i smiri se,pomazim il u krajnjem slucaju mlijeko ga smiri.za to vrijeme on spava,e zadnji par noci se pocne i vrtit,i ko skakap po kreetu lezeci,i proizvodi taj zvuk.jel moguce da ga zubi muce,pa da je od toga ili... bebacha tko ce ga znati anel spava po citavu noc ne budi me al me opet jedino probudi , kad se popne mi na glavu sudarimo se glavama [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]od onolike sirine inace odspaava u cugu bez ijednog budjenja , pa cak i kad mu duda ispadne on se sam snadje i nadje ju da me ne probudi traziti. Kad se ujutro probudim duda u ustima inace kad ucvrsti san, izvadim i stavim pod jastuk on zna gdje bude pa, se sam snadje .
|
|
|
|