mama75 -> RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] (2.11.2011 22:33:56)
|
IZVORNA PORUKA: MALA1994 IZVORNA PORUKA: ladyblue IZVORNA PORUKA: Lady26 Spica zaspala, mama pregledala usput sex i grad, tajo gleda tekmu - ja naravno na rr [sm=smiley36.gif] Uspavaljivanje je teklo ovako : daj medu malog (velik skoro kao ona), daj ruku preko mede, izvadi jastuk, daj ruku, vrati mi mama jastuk, daj ruku, evo ti medo, izvadi jastuk, daj soka u veliku casu, daj ruku... [sm=smiley29.gif] [sm=smiley29.gif] [sm=smiley29.gif] Samo nek je veselo [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] uh, ženo draga...ja svoje dijete nikada nisam uspavala. samo joj dam flašicu i izađem iz sobe ti imas jako dobro dijete i sreca ti je da neces drugo jer bi te ono sigurno zezalo [sm=smiley36.gif] [sm=jezicek.gif] E da se i ja ima cime pohvaliti: nikada ni jednu nisam uspavljivala. Cak bi i jedna i druga vrlo rijetko zaspale dok doje. Budne ih dakle stavim u krevetac, dudu (do 18 tj 20mjeseci) i ja izadjem iz sobe. Velikoj sam palila neku muzicku zvijezdu (muzika + projektor sa onim slikama sto se vrte na plafonu), ali malu to samo razbudi tako da zaspu u miru i tisini. Nekada se desi da njih dvije nesto pricaju, smiju se... onda im babo udje da ih opomene, posto znam da bi odmah bilo: "mama daj siku" da se ja pojavim [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Jedino mi je zao sto nikada nismo imali ono "prica za laku noc", vec je to vise "prica prije vecere"
|
|
|
|