R&T@ -> RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] (2.10.2011 20:06:56)
|
IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: Nunichi IZVORNA PORUKA: teacher75 prvo je ambulantno primila 3 injekcije triaxa (tako nesto), pa su joj u bolnici promijenili terpaiju, dali joj neki antibiotik dugog naziva sa L, pa joj u subotu dodali neki sa M (ne mogu zapamtiti te latineske nazive al sam zapamtila pocetna slova)pa joj danas kad su vidjeli da je rentgenska slika losija ukljcili jos jedan (cini mi se bactrim) tako da trenutno prima 3 antibiotika[sm=smiley13.gif] Ako je sa L Longacef onda je to isto sto i Triax. A sa M mozda Meronem...on je odlican, jedan od onih iz zadnje generacije antibiotika. I mi danas imamo turu...doduse najveca 38, vidjecemo sta noc nosi. ma ne znam vise, znam da cu poludjeti ako sutra ne bude bolje[sm=smiley19.gif] Neces! Jer nemas vremena za to...trebas i jednom i drugom djetetu... Sad me poslusaj: Otvori frizider i jedi, jedi... Moras zbog bebe! Mogu se kladiti da nisi vocku pojela otkad je bolesna... A ujutro kupi mnogo balona i nesto sto voli, i odi u bolnicu svojoj Lani koja nece imati temperaturu... sutra je ponedjeljak, nalazi ce biti gotovi, a vi mnogo mirnije...
|
|
|
|