buduca mami -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (4.11.2011 18:54:04)
|
IZVORNA PORUKA: dush IZVORNA PORUKA: Hurma ja, ali tada su haman svi tako deverali... a sad kad odem u cilek i vidim one sobiceeeeeeeee [sm=smiley1.gif] [sm=smiley19.gif] [sm=smiley19.gif] voljela bih da je imam gdje staviti u mene je spavaca bas velika.... komotno za dvoje djece... ali mi u dnevni boravak... poslije gostiju i smrada duhana i pica... haj zaspi... a aj muhanata... kukuuuu meni :) Kod nas se u stanu ne pusi :) To naglasim svima koji dolaze, pa ako im se ne svidja neka ne dolaze. Srecu imam da od mojih prijatelja niko ne pusi. Jedino mama. Ali i nju smo deportovali na balkon kada hoce da zapali. MM ima astmu i dim od cigara nije nikako dobar za astmu. Mirisi od hrane i pica.... To se vec brzo izlufta. [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] fino ti to dush... no smoking!!!i ja bih da mogu,ali........... moja sveki pusi,a to najvise smeta meniii.a koga briga za to??? naravno ,nikoga!!! ja to pokusavam stavit do znanja na fin nacin al ne ide nikako...e bgm kad bebi dodje,nema pusenja u blizini,pa neka se ljuti ko hoce...nismo stalno zajedno,ja i mm smo na prvom spratu,imamo 2 sobe,kao i neke od vas,sto ste spominjale,malo je skuceno al zivjela sloboda,al kad dodje i jednu cigaru ispusi,smrdi sve 2 dana hmmmmmm bas ne volim smrad....
|
|
|
|