Mrgica -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (10.11.2011 11:13:46)
|
Dobro jutro drage moje, ja vas evo citala, pa sam se bas [sm=smiley13.gif] vecina nas umjesto da uziva u trudnoci ima neke zezancije, upale,kontrakcije, mora piti terapiju, ali sta se moze...Ja sam usla u 16 sedmicu hB i super se osjecam, nemam nikakvih bolova, mucnine prosle i sad ruckamo svasta...Na papa testu mi je na pocetku otkrivena upala,al sve bakterije na koje je dr sumnjala hvala Bogu nisu nadjene, vaginalni bris uredan, a u urinu imam 3-4 Leukocita sto je kazu ok, dr mu propisao Canesten i to 1 da stavim, a onda ako imala bijelo pranje da tek tada stavim 2 i opet onu zadnju 3, ja samo 1 stavila, jer imam samo mrvicu bijelog.p i to povremeno...Do sada sam 2 puta bila kod dr i spremam se opet u ponedjeljak,aBd,nadam se da ce sve biti ok kao i do sada...Moram pitati dr sta dalje sa tom upalom,ako ju i imam vise s obzirom da od sada radimo UZ po prvi put preko stomaka, sad ne znam dal opet da radim bris ili sta, znate li vi??? Znam da sam dosadna sto se raspisa ovoliko, ali u nalazu mi pise da imam uvecan genitalni glandularni aparat, zna li ko sta je to?I jos mi dr rekao da smanjim skroz odnose zato sto spermiji sadrze nekakve prostaglandine koji kao podspjesuju upalu sta li???[sm=zmeden.gif] Al nama se opet zalomi,stas ljudi smo...[sm=smiley1.gif] Sorry zbog predugog posta, ljubim vas sve i zelim da se sto prije kutarisete tih tegoba koje imate...[sm=smiley31.gif]
|
|
|
|