Bebica11 -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (11.11.2011 22:25:56)
|
IZVORNA PORUKA: Anica1 IZVORNA PORUKA: Bebica11 anice znas li ti kako to hoda oko uputnica za ctg??? Bebice11 meni je moja dr porodicne med. u ambulanti dala veliki uputnicu za GAK za CTG. Neznam stvarno koja treba, mala ili velika, ja dobih malu. Milsim da je neko pisao kada imas veliku uputnicu da onda oni gore prikace na nju svaki ctg, kao svaki na jedu uputnicu ne treba pojedinacno uputnic za svaki ctg. [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Ja sljedece sedmice ie na ctg, nakon kontrole koja je u utorak. Ja se 99% odlucila za spinalnu anesteziju na carskom, da budem budna i da odmah vidim bebicu. Ima li jos neko iskustva sa spinalnom anestezijom? Anice hvala na info, pa vidis da sam ja negjde ovdje pokupila da ide velika cak ako mi nije dr i rekla da nabavim veliku, ne mogu se sjetiti[sm=zmeden.gif] pa me zbunilo a za anesteziju, kazu da je spinalna rizicnija, i znam da zenice koje imaju rodbinu zaposlenu gore govore kako ih odgovaraju od spinalne jer jos nasi nisu bas vjesti s tim al eto ne znam opet ima dosta zena da je islo i da je sve ok bilo hB. Moja mama je vani jednom primila spinalnu i kaze da osjeca kicmu uvijek od tada, ne znam stvarno, rekoh da ti kazem sto ja znam o tome mada sam ja alergicna na anestetike i samo molim Boga da mi ne zatreba, mozda bih ja bas morala spinalnu u ne daj Boze slucaju, al nadam se da necu
|
|
|
|