Lulu_08 -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (14.11.2011 14:40:26)
|
IZVORNA PORUKA: pauza djana, neka sve bude u redu, samo opusteno, pola posla je uradjeno, sad s nama u mahalanje, neces ni osjetiti ovih 9 mjeseci kako ce proletiti:-)) Ako Bog da, ja nisam bas ni sumnjala da ce mi sporo proletjeti, samo da aBd bude sve kako treba to je jedino vazno! IZVORNA PORUKA: mala75 djana,nadam se da si se odlučila kod kojeg ćeš doktora, ako je to dr Balić ja sam njome pravo zadovoljna baš se posveti i detaljno pregleda. mala75, jeste Balicka je super, ali ja mislim da cu se zadrzati opcije ova doktorica ovdje + dr. Serak na GAKu, jer me ona i porodila pa da se ukljucimo od pocetka kod nje opet hehe... IZVORNA PORUKA: mamina princeza Djana jako mi je drago da konacno pises na ovoj temi. KAd ides dotorici ???? Jedva cekam informacije :))) Hvala mila i meni je drago, nadam se da ce aBd sve biti kako treba i da cu se sa vama druziti narednih 8/9 mjeseci!!! IZVORNA PORUKA: gerberka koga sam zaboravila.. Meeeeneee! Jesam ti nova ovdje na spisku, ali stara druga hebemu misa hahahaa... Joj zene jeste vrijedne, kud prije ispisaste 3 stranice?! L i ja isle u DZ na pregled, upala grla naravno pije sada antibiotik, kontrola za 3 dana, ja na bolovanju sa njom kod kuce i et', bice mi veselo kada se vratim na posao, posla ce me docekati mashAllah....
|
|
|
|