Bebica11 -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (16.11.2011 15:02:47)
|
IZVORNA PORUKA: mama21e Zenice moje evo napokon i mene. Ne znam odakle bih pocela, prvo me moj dr. prepadne i kaze da je grlic mekan i da beba hoce van, da moram strogo mirovati da bebica ne bi krenula i tad sam imala jake kontrakcije pa sad svaka 4 dana pimam injekcije. I tako svaki dan se mucila s kontrakcijama, a sto je najgore probada u gospodji isto kao da mi neko nozem probada. I cuje se moja mama s dr. Masicem i objasni mu moju situaciju kaze on nek dodje i mozda ce trebati ostati pa nek bude spremna. I jucer otisla kod Masica po drugo misljenje, kad me pregledao kaze ovo nije za uzbunu, ja nisam primjetio da ti je omeksan grlic [sm=zmeden.gif]. I kaze da je bebica aktivna i da je uredu sto je najvaznije hvala Bogu. Samo sam ja slaba i moram da se pojacam ako hocu da iznesem trudnocu do kraja. I covjek mene smiri. E sad jel moguce da grlic bude mekan i da se poslije nekoliko dana vrati u normalno stanje??? veki_aki hvala ti sto pitas za mene [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Ostale [sm=nosecka.gif] veliki [sm=smiley31.gif] mama21e super na lijepim info[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] mislim da se SLOBODNO mozes osloniti na Masicevo misljenje, on je super dr, tako da se ne sekiras al i dalje miruj i pridrzavaj se toga sto ti je receno[sm=bravo.gif] a grlic se moze vratiti u normalu, ne znam za mekocu i to al znam za duzinu jer se meni bio skratio pa kad sam pocela koristiti ginipral dr Nikulin mi rekao KAKO SE LIJEPO VRATIO GRLIC U NORMALU, ono izduzio, zatvoren i sl i da je od giniprala pa eto
|
|
|
|