Bebica11 -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (19.11.2011 13:57:55)
|
IZVORNA PORUKA: drznica Jutroooo...ko kaze da se u 9. ne moze spavati??? Meni tako spavanje prija...beba ne lupa kao nekad, stomo se spusta...ma milina hehe. Evo nas punih 39. mashalla... Ja sam nocna ptica, kad idem u wc, obavezno zastanem da nesto pojedem...ako ima kolac ili cokolada...hmmm ili se samo napijem soka...al sto vode pijem u zadnje vrijeme uuu. Svi nalazi su gotovi za porod u vodi, stim da cekam jos ovaj za Clamidiu...valjda ce bit u pon.kazu moraju imati vise pa da rade...a samo moja krv i jos necija :( Sve mi je poviseno, al' rekose mi da je to normalno u trudnoci...hmmm hajde da vjerujemo! hello zenice moram potpisati drznicin post, 9ti je lijep samo da nije meni ovih nekih sekirancija, inace se super spava, bebi je mirnija, stomo se spustio,nema zgaravice, i PUUUUUUUUUNO VODE PIJEM,a za hranom skoro pa i nemam potrebe[sm=bravo.gif] da vam javim da je Anica masaAllah rodila pravu debeljucu od 3450gr dugu 51cm garavu malecku, eto posto sam obecala detalje rekoh da vam javim Ja sam standard, bolovi krenu stanu, hurme jedem, i nadam se da ce i moja malecka uskoro aBd,i sinoc sam sanjala da sam se porodila, i da imam bolove, vjerovatno sam i imala u snu samo nisu bili dovoljno jaki da me probude vec sam ih i sanjala i povezala s porodom[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|