soraya -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (23.11.2011 10:22:45)
|
Dobro jutro drage moje! Bas ste bile aktivne ovih dana. ja odavno nisam pisala nista, kod mene je ovih dana trka-frka. Moram vam se malo izjadati. Ja sam ovih dana pod ogromnim stresom. Kazem ovo je previse za jednu normalnu zenu a kamo li za zenu u drugom stanju. Uglavnom, mi se nakon duuuuuuugo razmisljanja skontamo da kupimo novi autic prije nego sto bebica dodje. i tako krenemo mi u avanturu zvanu kupovina bibija. medjutim sve se totalno iskomplikovalo, kada bih vam pricala sta nam se sve izdesavalo od subota pa do danas ne biste vjerovale. helem, u to se sve nekako umijesaju roditelji moji, njegovi ciji su stavovi totalno suprotstavljeni, svako ima neke svoje principe preko kojih nece da predje, nadjemo auto i odvucemo majstoru kojeg je predlozio tata od mm. taj majstor govori da auto ne valja, odvlacimo jod dvojici drugih jos iskusnijih i boljih majstora oni tvrde da je auto super i da nipostoo ne propustamo tu priliku. i odlucimo se mi za to auto, do toga je bilo jos hiljadu peripetija. sinoc odermo po njega, dovucemo auto u zamjenu damo nase staro auto i kontam hvala Bogu konacno se zavrsilo! kad sat vremena kasnije zove taj covjeg i govori da nece da primi nase staro auto da se predomislio da doplatimo itd. tu se otvaraju novi problemi, naravno finansijske prirode, e to je bio vrhunac. ja sam kao iscijeđen limun. da vam ne spominjem da mi je u nedjelju navecer od tog silnog stresa bilo ruzno, opao mi je pritisak, bio samo 90/50, nisam imala snage ni u rukama ni u nogama. Uvijek kazem sebi da cu se iskljuciti iz svega i da me se nista ne tice, ali uvijek se ponovo nadjem u "sredistu zbivanja". Samo molim dragog Boga da sacuva ovu moju bebicu i da ova agonija vise prestane. Zenice, kako se vi borite sa raznoraznim stresovima u zivotu? eto morala sam vam se malo izjadati
|
|
|
|