zanzibarka -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (24.11.2011 15:40:32)
|
IZVORNA PORUKA: Bebica11 Hej zenice evo mene bila na komisiji, bila mi dr.Lejla Imsirija i dr.Nikulin, Lejla me pogledala vaginalno, OTVORENA SAM PRST[sm=bravo.gif] (malo sam joj "bjezala" sa stola i sama se sebi smijem i kontam kako cu se poroditi kad me strah vaginalnog, al mene istravilo sto neki kazu da boli kad gledaju grlic AL NE BOLI NIKAKO da znate da se ne ofirate kao ja), SKRACEN GRLIC[sm=bravo.gif] al cvrst jos, bebici je glavu napipala i to je nekako zvucala pozitivno valjda sto je beba nisko, u fazonu da sam "taman za gela" jedino da ce potrajati na sta je Nikulin rekao da ima jos do nedjelje da se omeksa i otvori. REZERVISALA sam gel u dezurnoj apoteci(nisam znala da to moze), htjela ja danas kupiti pa u frizider medjutim muz mi rece da ne zurimo jer moze porod sam krenuti samo da se raspitam imaju li na zalihi i ja tako kazem u apoteci kad vele moze se rezervisati, bas super[sm=bravo.gif] Javila sam se svojoj dr, dogovorile smo se da dodje u nedjelju aBd u pola osam, ETO, jedva cekam[sm=bravo.gif] i da....ja sad gore kad moja drugarica 35 plus nesto, ZA NOC se otvorila,prokrvaria i poradja se, pa sve kontam moza i meni tako odjednom krene aBd[sm=bravo.gif] Masallah, masallah, ide to polahko, a sto ce ti gel, jel to njena-N.ideja? Ja mislim da ce to insallah polahko samo krenuti! Kreci se sto vise sad, vise nije rizicno za mirovanja, vjeruj mi da ti je to najbolje za otvaranje? Insallah da sto prije krene i da u narucju drzis svoju malu bebicu, ljubim puno
|
|
|
|