Silver -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (30.11.2011 15:21:45)
|
Anđelo [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] super za pregled Gerbo vec su ti cure ostale rekle, ali da i ja dodam svoje iskustvo...jednom ili dva puta se potrefilo da sve mjere odgovaraju istoj sedmici, naravno razlika je u danima tad, ali vecinom bude FL sedmicu kasniji, mada ja najvise mislim da je do toga kako oni mjere, dovoljno je minimalno odstupanje prilikom mjerenja da pokaze drugaciji rezultat, meni su znali u domu zdravlja i naredni dan na porodilistu razlicito reci...u par dana razlike, i tezina onda naravno bude isto razlicita... sve to na kraju dodje na svoje! Ja sam se jutros ziva napatila u domu zdravlja, cekala 45min. iskljucivo stajala, i jos mi ona levat lose izvadi krv, pa mi sve poplavilo sad i boli, kaze nemam ja jake vene, a meni vena ko prst debela iskoci, znam vise i ja iz koje se vadi, ko kad za onu inzulinski rez. moram po 100x vaditi, ali eto...zna gospodin bolje i sad imam fleku veliku plavu [sm=smiley13.gif] Ali dobro, samo da nalazi budu ok...ostali...manje-vise...
|
|
|
|