Mrgica -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (2.12.2011 11:43:28)
|
IZVORNA PORUKA: veki_aki ej mrgice sto me nasmija, a sto nakon dugo vremena[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image]...jel tako da sto se tice keksa mi trudnjace sa urednom trudnocom nemamo nekih ogranicenja, si? Jakotuzna sta ima kod tebe? E duso draga, pise na netu da se mogu keksati ako je sve ok, i hvala Bogu jeste i dr to kaze na svakoj kontroli,ali isto kaze sto manje keksa to bolje[sm=zmeden.gif] nesto je spominjao da spermiji imaju neke prostaglandine koji nesto uticu na grlic, skracuju ga sta li,helem kod mog muza to ima uticaja pa ga sve strah, a i neki problemi ovamo nas stigli pa znas kako je odmah keks na kraj pamet, no uspijem ga ja razbuditi...[sm=jezicek.gif] Vidim pricate o raspolozenju, inace sam jako placljiva, sinoc pricam muzu neku glupost oko prosipanja pepela iz peci i rasplakah se (naravno ne zbog toga,vec sta ja znam) kad on meni jel to zbog lugare places...[sm=jezicek.gif] ma reko jok bolan, otkud znam sto placem, doslo mi i eto.Inace sam jako osjetljiva...A danas sam bas pospana, sinoc svasta sanjala, vikala u snu, jedva me mm probudi, prepala se uh...Jos on danas ode na put i nema ga 2-3 dana,[sm=smiley13.gif] i govori mi sinoc,ja bih tebe u kofer sklopio i ponijeo sa sobom,kaze bojim se sta ako opet budes ruzno sanjala nema mene da te zagilim...[sm=smiley13.gif] a ja opet udru placi...[sm=smiley36.gif] Ma fakat smo mi trudnice presenzitivne...ABd u ponedjeljak po knjizicu i kod dr. na kontrolu,bas cu i njega pitati za keks pa da vidim sta ce reci...Ljubim vas sve...
|
|
|
|