Lulu_08 -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (18.12.2011 21:14:58)
|
Ja stvarno ne mogu da vjerujem koliko je svaka trudnoca prica za sebe. Naravno da ima trudnica koje dozive skoro pa identicne trudnoce, drugi pa mozda i treci put. Kod mene je za ovih 9 sedmica TOTALNO druga prica. Sa L. nista super sve i apetit i sve okej, puno mi se samo spavalo. Sada spavanje nista nikakve promjene isto kao i ranije, ali zato apetit grozan, averzija hiljadu, kiselina ubija, zatvor takodjer, ovo tackasto krvarenje i mirovanje, osjetim nekako da je bebica vise na lijevoj a L. je bila na desnoj strani, sto naravno jos nije 100% sigurno jer je jos mala trudnoca. Ali sve u svemu ovo je toooooooooootalna razlika. Iskreno, prva mi se trudnoca za sada vise svidjala hehe, hajde nadam se da ce ova bar pri kraju biti ljepsa od prve, jer je u prvoj bilo na kraju urino infekcija, bolnice, trudova, i gluposti kojekakvih... Sto se tice cajeva, ja dok sam isla na posao svaki dan bar jednu ili dvije solje na poslu pila, kod kuce kako sam nikako ne mogu, gadi mi se pomisao sama. Ne radujem se bas vadjenju nalaza ove sedmice, bojim se da bas i nece biti extra.....
|
|
|
|