Silver -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (19.12.2011 16:58:39)
|
Eh evo nas vratili se sa pregleda i UZV-a... Pregled, ctg, pritisak itd. sve je ok! Brisevi svi sterilni, vaginalni, cervikalni i nosa! Dobila sam jos vaginalete joda da mi ociste jos dodatno sve dole...bicu "najsterilnija" porodilja na svijetu [sm=jezicek.gif] UZV je super, bebi se smjestio fino, glavica je dole, pomalo me bole kukovi i kao da me bole jajnici da cu dobiti, taj bol uglavnom, kaze dr. to je normalno jer se macak mali spusta dole i sve se polako siri! Radi inzulinske rezistencije, pokusala je izmjeriti tezinu, ali joj se malo vrtio pa nije uhvatila presjek stomaka, pa mi kaze da je trenutna tezina od 3kg. - 3,5kg. [sm=bravo.gif] uglavnom kaze da je normalna prosjecna bebara! Samo mu je glava napredna [sm=smiley36.gif] ima i na koga... Pauzo sto se tice torbe, ako imas zelju da je kupis, u DM-u su praaavo finee, pogledaj, kostaju oko 61KM ali ako imas one bodove, za skupljenih 10 bodova imas kupon od 25% popusta na proizvod po tvojoj zelji, pa bi mogla to na torbu iskoristiti, ima smedja, crna, bez i tamnoljubicasta, bas fine prakticne pogledaj!
|
|
|
|