Hurma -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (20.12.2011 9:40:14)
|
IZVORNA PORUKA: ivannna Caooo cureee, ja upadnem svako nekoliko, al skoro svaki dan sve pročitam. Raja ringe, meni su i te trudničke štrample nekako smetale, sad kupujem obicne samo veći broj, i onda odrežem naprijed jedan dio gume po nekih 5 cm s jedne i druge strane šava, i to mi je suuuper, ne stežu, a ne spadaju jer gume ostane dovoljno na leđima i malo na kukovima, a neće žica otići zbog rezanja. DinkaDavor, i mene od svega najvise ubi nervoza u nogama, navecer naravno,budim se ponoći pa bih trčala najrađe [sm=kuza.gif], kombinacija tuširanja pred spavanje, masaže i nekih vježbica za noge mi malo pomognu al nekad neće ništa. E mi se odvažili početi kupovati za bebicu stvari, bili sinoc na kontroli sve super, i poslije otisli i kupili kolica, evo sad ih gledam i divim se :), a kupili smo i jedno plišano odjelce, kapicu i papice, za izlazak iz bolnice. E gdje tačno dođe taj azel kids u hrasnom??? Dinamitna bebiju ti izgleda lijepo kod tebe [sm=smiley36.gif] ja sam u Hrasnom... i odem ponekada do azela baby... preporucujem da idete srijedom oko 4 ili 5 isto tako subotom, jer tada stize roba i ima izbora, prodavacice su super, pitajte odmah sta imaju za toliku i toliku bebicu... bas se potrude... ako nije guzva naravno... a to ti je preko puta specijalne skole... kako se ono zove... mala zgrada kod trolejbuske stanice...
|
|
|
|