veki_aki -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (3.1.2012 22:58:22)
|
Dobro vece drage moje dame! Dugo me ne bi, skoro 2 sedmice pa cu vas sad pocet pomalo iscitavat, trebat ce mi vremena[sm=smiley36.gif] Prvo da svima od srca cestitam novu , da vam se sve zelje ostvare i da vam ova godina donese najljepse blago na svijetu! Zatim, onima koji slave, da cestitam ovaj Bozic koji je prosao i ovaj koji dolazi! Pretpostavljam da je dinamitna do sad dobila svoj poklon za bozic pa cu ovako na sljepo da joj cestitam i zazelim sve najbolje!!! Ja sam ok, na godisnjem proslu i ovu sedmicu i u vecoj sam frci nego kad radim[sm=smiley36.gif]! Srecom mali mi je sad na raspustu, pa je lakse, nema zadaca. Bila sam i na kontroli, sve ok, cak me pitao dr.dal su moji nalazi posto su kao tako dobri, mada su bile 2 zvjezdice, cak mi nije dao da do sljedeceg puta radim nalaze, i naravno sestre mi opet nisu mjerile pritisak. Valjda je sve ok pregledao, malo je duze gledao, i rekao da bi trebalo da osjecam pokretei sad ih definitivno osjecam[sm=smiley1.gif]! Sad stalno jedem i nesmijem ni stat na vagu[sm=zmeden.gif], morat cu se malo smirit i puno sam kole pila za ove praznike, nadam se da nist ne moze od toga bit, necu vise nikako. Kako ste mi sve vi? Mama21e nadam se da si sad skroz ok, da je sve lose proslo. Mrgice kako si mi? Uzivas li u snjegu?Bila sam jucer na Igmanu i pala si mi na pamet! Ringeraja jel kod tebe sad sve ok? Djana, Gerbo, Andjelo,Dush kako ste mi svi?Uvijek nekog zaboravim pa da ne nabrajam puno sam vas pozelila otkad nisam bila na forumu pa odo sad iscitavat... Veeeeeeliki zagrljaj svima od mene!
|
|
|
|