Silver -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (4.1.2012 20:33:58)
|
OOOOOOJJJJ [sm=jezicek.gif] ko bi vas upratio...skacete sa imena na sex i sve to prozeto turskim serijama hahahahhahaha Ni u Kur'anu se ne kaze da ime mora biti arapsko ili perzijsko nego sa lijepim znacenjem! Neces sad dati ime koje je neka pogrdna rijec, samo zato sto zvuci arapski! [sm=zmeden.gif] a vjerujte kod nas se i tako radilo, ljudi nisu znali sta znace neka imena, ali su im zvucala muslimanski [sm=smiley36.gif] Nasi favoriti su DAVUD ( voljen) i EMIN ( pouzdan, povjerljiv, vjeran, castan) Oba imena su lijepa, jedno ime poslanika, a drugo ime kojim su ponekad zvali drugog poslanika i oba se pominju u Kur'anu! Ali i da nije tako, ne bi imalo puno veze, ako imaju fino znacenje! A uvijek razmisljamo o djeci i da ako odu u dijasporu da ne budu diskriminirana itd. a ko zna, ako nam djeca budu isla u arapske zemlje da zive, nikad se ne zna, ko jos moze reci da zna sta ga ceka u buducnosti! Seriju ni jednu nepratim i zao mi je, ali nikako da upadnem u fazon [sm=smiley36.gif] A sex...ahhhh... nisam 10-tak dana, dragog mi sad malo strah za bebu, dzaba moja prica dzaba sve! [sm=jezicek.gif] aaaaa.... veceras smo dobili TORTU OD PELENA! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Prelijepa jee! [sm=love.gif]
|
|
|
|