Mrgica -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (5.1.2012 1:31:31)
|
Ellam znaci i ti si nocna ptica.[sm=smiley1.gif] Ma evo i ja citala, sta napisase za jedan dan ove nase trudnice uuuh, o imenima, sexu,serijama sve sa 5 na 10 skacu sa teme na temu.[sm=jezicek.gif] Sto se tice imena za musko sam imala 2 opcije Ajnur i Davud, a za zensko niti jednu,kad mi je dr rekao da je curica nagovarala muza da on neko lijepo odabere al on kaze necu se mjesati jer smo se dogovorili da 1 djetetu dajem ime ja , a 2 aBd on.Eh sad meni se svidja ime AJNA a njemu ne bas, sinoc bas pricamo o tome i eto slozili smo se da se i njemu i meni svidja Dzejna, mada on kaze daj ti ime koje zelis,ali ja bi i da se njemu dopada. A sex, pa imamo ga ali sad koliko cesto,ne znam,mm ima nekih problema pa to sve utice i na sex, a i kaze boji se da [sm=duda.gif] ne bi sta bilo jer nam je dr rekao sto manje to bolje,iako je hB sve ok,al hajde bitno je da ga ima.A poze uh sa boka sto neko rece dodijalo, pa ja malo zavrsim na gornjem spratu.[sm=smiley36.gif] Pusa za sve spaalice i ove nocne pticice.[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|